Akciğer kanserini yenen Armağan Çağlayan içini döktü

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Akciğer kanserini yenen Armağan Çağlayan içini döktü

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Geçtiğimiz yıl akciğer kanserine yakalandığını duyuran yapımcı ve yazar Armağan Çağlayan sağlığına kavuştu. Üç ayda bir kontrole gittiğini belirten Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hastalığın kendisini nasıl değiştirdiğini açıkladı.

Youtube’daki programlarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Armağan Çağlayan, 21 Kasım’da sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla akciğer kanserine yakalandığını duyurmuştu. 

Çağlayan kansere yakalandığını “Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı” söyleriyle açıklamıştı. 

TEDAVİ SÜRECİNİ TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Daha sonra ameliyat olan ve sonrasında inzivaya çekilen Çağlayan kısa bir süre ekranlardan uzak kaldı. Tedavisine gözlerden uzak şekilde devam eden isim zaman zaman sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak tedavi süreci hakkında bilgi verdi.

Akciğer kanserini yenen Armağan Çağlayan içini döktü

“SAĞLIĞIMA KAVUŞALI 1 YIL OLDU”

Armağan Çağlayan son paylaşımında ise takipçilerine mutlu haberi verdi. Akciğer kanserini yendiğini belirten Çağlayan, neler hissettiğini aktardı:

“Hastalığımı bu fotoğraf ile duyurmuştum. Bugün ameliyat olup sağlığıma kavuşalı 1 yıl oldu. Şükür iyiyim. Bir sorunum yok. Üç ayda bir kontrollerime gidiyorum. Beni tekrar sağlığıma kavuşturan hocalarıma minnet borcum var…”

“DAHA ÇOK GÖRMEK VE ÖĞRENMEK İSTİYORUM”

Hastalığın kendisini değiştirdiğini belirten Çağlayan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu hastalık ben de ne değiştirdi derseniz? Hayatta her şeye geç kalmışım duygusu oluştu içimde. Daha çok okumak, daha çok yer görmek, daha çok seyretmek, daha çok öğrenmek istiyorum… Adeta kudurmuş gibi :) İlk bir yılı sağlıkla atlattım… Darısı gelecek yıllara…”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...