Aleyna Tilki’den çocuklarını fenomen yapan anne babalara eleştiri… Takipçileri gerçeği yüzüne vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Aleyna Tilki’den çocuklarını fenomen yapan anne babalara eleştiri… Takipçileri gerçeği yüzüne vurdu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Kariyeri ve özel hayatıyla konuşulan şarkıcı Aleyna Tilki, aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Tilki, son olarak X hesabından yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

Hem şarkıları hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, çocuklarını fenomen haline getiren anne babalara sert çıktı. Ünlü şarkıcının yaptığı yoruma takipçilerinden gelen destek kadar eleştiriler de oldu. 

Katıldığı ‘Yetenek Sizsiniz’ programıyla ilk kez televizyonlarda görülen, ardından 16 yaşındayken Emrah Karaduman’ın ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısında vokal olarak yer alan Aleyna Tilki’nin klibi bir yıl içinde 480 milyondan fazla izlendi.

Anne babasının hep şarkı söylemesini desteklediğini belirten Aleyna Tilki, çıkışının ilk aylarında içkili mekanlarda sahne alması ve reşit olmadığı gerekçesiyle toplumunun bir kesiminin tepkisini çekmişti. 

ALEYNA TİLKİ’DEN SERT SÖZLER: TACİZCİLERDEN FARKLARI YOK

Müzik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Aleyna Tilki, son olarak X hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Çocuklarını fenomen haline getiren anne babalara sert sözlerle yüklendi. Tilki açıklamasında, şu ifadeleri kullandı. 

“Ben bu 0-12 yaş arası bebek kıvamında çocukların modellik falan yapıp fenomen olmasına çok karşıyım. Herkes tarafından istismar edildiklerini düşünüyorum ve büyüdüklerinde çok mutsuz insanlar olacaklar. 

Güzel çocuk doğurdum deyip çocuğun her karışını kendi uzvuymuş gibi çekip paylaşan bir de üstüne onun adına post atan ebeveynler yargılansın. Tacizcilerden farkları olmadığını düşünüyorum.”

Aleyna Tilki’den çocuklarını fenomen yapan anne babalara eleştiri… Takipçileri gerçeği yüzüne vurdu

TAKİPÇİLERİ GEÇMİŞİ HATIRLATTI

Genç şarkıcıya “Çok haklı” diyenler kadar, “Sen de 15 yaşında sahneye çıkmadın mı?” , “Başta annene kızman lazım” sözleriyle eleştirenler de oldu. Birçok kullanıcı kendisinin de çocuk yaşlarda sahneye çıktığını belirterek Aleyna Tilki’ye geçmişi hatırlattı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...