Anlaşma tamam! Ata Demirer’in yeni komedi dizisine sürpriz isim...

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Anlaşma tamam! Ata Demirer’in yeni komedi dizisine sürpriz isim...

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü komedyen Ata Demirer, Netflix’e çekeceği yeni dizi projesi ‘Bir İhtimal Daha Var’ ile geliyor. Merakla beklenen diziye sürpriz bir isim katıldı.

Son olarak Bursa Bülbülü filmini seyirciyle buluşturan Ata Demirer’in dijital platform kanalı Netflix için çekeği Bir İhtimal Daha Var’ın detayları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Dizinin kadrosuna usta bir oyuncu dahil oldu.

UĞUR YÜCEL KADRODA

Eylül ayında sete çıkacak dizi için heyecan doruktayken kadro da netleşti. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Ata Demirer’in başrolünü Esra Bilgiç‘le paylaşacağı Bir İhtimal Daha Var adlı dizinin kadrosuna usta aktör Uğur Yücel katıldı.

Anlaşma tamam! Ata Demirer’in yeni komedi dizisine sürpriz isim...

8 BÖLÜMDEN OLUŞACAK

Uğur Yücel, Esra Bilgiç‘in canlandıracağı karakterin babasını üstlenecek. Komedi türündeki dizi, 8 bölümden oluşacak. Yönetmenliğini Hakan Akgül yapacak. Dizinin senaryosunu "Yarım Elma", "Omuz Omuza", "Küçük Kadınlar", "Hayat Bilgisi" gibi pek çok dizinin senaryosunu kaleme alan deneyimli senarist Deniz Akçay yazacak. 

Proje Ata Demirer’in de yakın zamanda annesine ev aldığı Urla‘da çekilecek.

Ata Demirer, daha önce ‘Tatlı Hayat’ , ‘Korsan TV’ gibi dizilerde yer aldı ancak onun yurt çapında tanınması ve sevilmesi ‘Avrupa Yakası’ adlı dizide 3 sezon boyunca canlandırdığı ‘Volkan’ karakteri ile oldu. Komedyenliğin ve oyunculuğun yanı sıra Demirer, 2010 yılından bu yana Eyvah Eyvah, Olanlar Oldu, Hedefim Sensin, Berlin Kaplanı gibi başrolünde yer aldığı sekiz filmin senaryosuna da imza attı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...