Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer! Rıza Baba sevinçten havalar uçacak, sosyal medya bu sahneyi konuşuyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar, dün yeni bölümüyle izleyicilerle buluştu. 18 sezondur yayın hayatına devam eden dizide flaş bir gelişme yaşandı. Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer. Rıza Baba sevinçten havalara uçacak. Yıldız oyuncu kadroya dahil edildi.

Kanal D ekranlarında her Cuma yayınlanan Arka Sokaklar dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dün akşam yayımlanan 663. bölümde ise duygu dolu anlar yaşandı. Bunlarla beraber sürpriz bir transfer yapıldı. Kadroya efsane isim dahil edildi. Sosyal medya bu sahneyi konuşuyor. 

ARKA SOKAKLAR’DA SÜRPRİZ GELİŞME

Arka Sokaklar’ın son bölümünde deprem bölgesine ilişkin yeni bir bölüm yayınlandı. Sahneler izleyicileri gözyaşlarına boğarken sürpriz bir gelişme yaşandı. 
Her bölümde hareket dolu sahneler ön planda olurken Arka Sokaklar son bölüm sonrasında dizinin hayranlarını da oldukça mutlu edecek bir gelişme yaşandı.

Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer! Rıza Baba sevinçten havalar uçacak, sosyal medya bu sahneyi konuşuyor

SOSYAL MEDYA BU SAHNEYİ KONUŞUYOR 

Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Özlem Çınar gibi başarılı isimlerin rol aldığı Arka Sokaklar dizisinde Arda karakteri geri döndü. Hatırlanacağı üzere Arda, yasadışı bahis çetesinin başındaki adam tarafında kaçırılıyor ve öldüresiye dövülerek bir kenara atılmıştı. Daha da önemlisi Arda’nın ekip arkadaşları ise, dövüldüğü anların olduğu videoyu acı içinde izlemişti.

Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer! Rıza Baba sevinçten havalar uçacak, sosyal medya bu sahneyi konuşuyor

Bu gelişmelerin ardından herkes yakışıklı oyuncu Tunç Oğuz’un canlandırdığı Arda karakterinin kadrodan çıkıp çıkmayacağını merak ediyordu. Aldığı darbelerin ardından şu anda iyileşme sürecinde olan Arda’nın diziye dönüşü ise efsane bir şekilde olacak.

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...