Armağan Çağlayan ‘artık veda zamanı’ diyerek açıkladı… Takipçilerini üzen haber

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Armağan Çağlayan ‘artık veda zamanı’ diyerek açıkladı… Takipçilerini üzen haber

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medyadan yaptığı açıklamayla akciğerinde bir kitle tespit edildiğini ve kansere yakalandığını belirten Armağan Çağlayan, takipçilerini üzen bir haber verdi. Çağlayan ‘artık veda zamanı’ diyerek Yotube’da yayınladığı programlarını bitirme kararı aldıklarını duyurdu.

Yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, sağlık durumuyla ilgili üzen endişelendiren duyurmuş, akciğer kanserine yakalandığını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Çağlayan, bu ayın başında 4,5 saatlik bir operasyon geçirmiş ve akciğerindeki kitle alınmıştı.

“BİR GÜN BAŞKA MECRALARDA GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE”

Ünlü isim, Youtube’da ‘Gör Beni’ , ‘Dur Bi Dinle’ , ‘Zor Ama Yine de Sor’ gibi formatların olduğu ve beğeniyle izlenen kanalı için artık içerik üretmeyeceğini açıkladı. Yotube’da 1,31 milyon abonesi bulunan Çağlayan izleyiciyi üzen haberi şu şekilde duyurdu:

“Bu fotoğraflar, dün son kez yaptığımız YouTube çekimlerinden. Siz Şubat Ayı ortasına kadar izleyebilecekseniz, ama biz dün son kez çekim yaptık. Artık YouTube’a veda zamanı… Doktor işlerinizi azaltın, biraz kendinize zaman ayırın dedi. Bugüne kadar YouTube programlarımıza gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz… Bir gün başka mecralarda, başka maceralarda tekrar görüşmek ümidiyle. Her şey için çok teşekkürler. Minettarız.”

Bu karara üzülen izleyicileri ise “Ne güzel bir programdı herkesin gönlüne bir dokundunuz” , “Yapmayın lütfen demek geliyor içimden ama sağlık her şeyden önce” , “Daha güçlü döneceksiniz” tarzında yorumlar yaptı.

Armağan Çağlayan ‘artık veda zamanı’ diyerek açıkladı… Takipçilerini üzen haber

AMELİYAT SONRASI AÇIKLAMA

Akciğer kanseri erken evrede tespit edilen Armağan Çağlayan, geçirdiği ameliyat sonrası “Gerçekten erken teşhis hayat kurtarıyormuş. 6 ay sonra gelmiş olsam belki farklı bir tablo olacaktı. Hocalarımızın dikkati çok önemliydi. Görecek günümüz, yiyecek ekmeğimiz varmış. Hiç korkmadım ve aklıma ölmek gelmedi ancak acı çekmekten korktum. Başkasının başına gelince 'ölecek' diyoruz ama insanın kendi başına gelince öyle olmuyormuş. Yoğun bakımda güzel anılarım oldu. Doğru kararın, teşhisi koyan ekibe teslim olmak olduğuna karar verdim” şeklinde konuşmuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...