Armağan Çağlayan’dan 4,5 saatlik ameliyat sonrası ilk paylaşım… Patoloji sonucunu açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Armağan Çağlayan’dan 4,5 saatlik ameliyat sonrası ilk paylaşım… Patoloji sonucunu açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan açıklama yaparak akciğerinde bir kitle tespit edildiğini açıklayan Armağan Çağlayan, dün ameliyat masasına yattı. Ünlü televizyoncu ve sunucu 4,5 saat süren ameliyat sonrası paylaşım yaparak akciğerindeki kitlenin kanser çıktığını açıkladı. Çağlayan, sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

Televizyon yapımcısı, sunucu ve avukat Armağan Çağlayan’ın akciğerinde bir kitle tespit edilmişti. Çağlayan, dün ameliyat oldu ve operasyon sonrasında sosyal medyadan paylaşım yaptı.

“KİTLE KANSER ÇIKTI”

Sağlık durumuyla ilgili veren isim, şu ifadeleri kullandı:

“Bu sabah 4.5 saat süren bir operasyon geçirdim. Az evvel yoğun bakımdan odama geldim. Ameliyat sırasında yapılan Frozen Patoloji sonucunda kitle kanser çıktı. Fakat şanslıyım ki doktorlarım peşimi bırakmadılar ve çok erken evrede yakaladılar hastalığımı. Şimdi kemoterapi olup olmayacağımı patolojiden gelecek sonuç belirleyecek. Ben çalışmayı hiç bırakmayacağım. Biraz dinlendikten sonra ‘Size Anlatacaklarım Var’ turnesiyle Gebze, Bartın, Zonguldak, İstanbul ve Ankara’da olacağım. Dualarınız ve iyi dileklerinize minnettarım… Herkese sevgiler, saygılar.”

Armağan Çağlayan’dan 4,5 saatlik ameliyat sonrası ilk paylaşım… Patoloji sonucunu açıkladı

NE OLMUŞTU?

Armağan Çağlayan geçtiğimiz günlerde akciğerinde bir kitle tespit edildiğini belirtmişti. 56 yaşındaki televizyoncu, bir süre program ve gösterilerine ara vereceğini söylemişti. Hastalığıyla ilgili ilk kez paylaşım yapan isim, ““Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım” ifadelerini kullanmıştı.

Çağlayan, dedikodu ve yanlış haberlerin önüne geçmek için sosyal medyadan tedavi süreciyle ilgili sık sık süreçle kısa bilgilendirmelerde bulunacağını açıklamıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...