Babasını öldüren oyuncuya ceza yok

Babasını öldüren oyuncuya ceza yok
Başlık ResmiBabasini öldüren oyuncuya ceza yok

Adıyaman'da babasını bıçaklayarak öldüren oyuncu Orhan Şimşek'in Adli Tıp Kurumu raporunda, 'cezai ehliyetinin olmadığı' belirtildi.

Kaydet
|

Adıyaman'da babasını öldürdükten sonra tutuklanan, daha sonra 'bipolar bozukluğu' hastalığı nedeniyle hastaneye yatırılan oyuncu Orhan Şimşek'in Adli Tıp Kurumu raporu çıktı.

Adli Tıp Kurumu'ndan, Orhan Şimşek'in hastalığı nedeniyle 'cezai ehliyeti yoktur' şeklinde rapor çıktığı öğrenildi. Orhan Şimşek'in avukatı, rapor doğrultusunda tutuklamaya itiraz etti.

AVUKATI TAHLİYE İSTEDİ

Avukat, Orhan Şimşek'in 'bipolar bozukluğu' hastalığının olduğunu ve Adli Tıp Kurumu raporunun da bu yönde olduğu gerekçesiyle, müvekkilinin tahliye edilmesini talep etti. Dava dosyasının Adıyaman Sulh Ceza Mahkemesi'nde görüleceği öğrenildi.

4 KEZ İNTİHAR ETMEYE KALKIŞTI

Ünlü oyuncu Orhan Şimşek, cinayetin ardından Adıyaman E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilmiş, fakat hastalığı nedeniyle Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmişti. Oyuncu burada 4 kez intihar girişiminde bulunmuştu.

HABER7

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.