Bella Hadid’den Filistin’e destek: İşimi kaybetmekten korkmuyorum, sesimi yükseltmeye devam edeceğim

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Bella Hadid’den Filistin’e destek: İşimi kaybetmekten korkmuyorum, sesimi yükseltmeye devam edeceğim

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Filistin asıllı Amerikalı ünlü model Bella Hadid, İsrail-Hamas arasında yaşanan çatışmalarla ilgili bir paylaşım yaptı. Artan can kayıplarına dikkat çeken Hadid, Netanyahu’nun politikasını da yerden yere vurdu.

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalarda 10. güne girildi. 7 Ekim sabahı başlayan Aksa Tufanı Operasyonu sonrası Ortadoğu resmen ateş çemberine dönmüş durumda. Bölgede her geçen dakika can kaybı artarken, ünlü model Bella Hadid yaşanan duruma tepki gösterdi.

İSRAİL’E DUR ÇAĞRISI

İsrail’in Gazze’ye yönelik başlattığı saldırıları kınayan Hadid, yaşananlarla ilgili sessizliğini bozdu. Netanyahu’nun Filistin politikasını yerden yere vuran Hadid, kariyerini kaybetmekten korkmadığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim. Modellik işlerini kaybetmekten korkmuyorum ve Filistin hakkında sesimi yükseltmeye devam edeceğim. İsrail Başbakanı Netanyahu yeni Hitler!”

Netanyahu için ‘Modern zamanların Hitler’i’ ifadesini kullanan Hadid, sözlerini şöyle sürdürdü:

“2 buçuk milyon Filistinli'ye yeni bir mezarlık yapmak için çalışıyor. O modern zamanların Hitler'i! Eğer İsrailliler savaşmayı bırakırlarsa, barış olur. Eğer Filistinliler savaşmayı bırakırlarsa, Filistin yok olur.” 

Bella Hadid’den Filistin’e destek: İşimi kaybetmekten korkmuyorum, sesimi yükseltmeye devam edeceğim

EYLEMCİLERE DESTEK VERMİŞTİ

Anne tarafından Hollandalı, baba tarafından Filistin kökenli olan Bella Hadid, geçtiğimiz yıllarda İsrail'in Doğu Kudüs ve Gazze'deki saldırılarına tepki göstermek için sokağa çıkmıştı. ABD’de düzenlenen Filistin eylemine katılan model, elinde Filistin bayrağı ve boynunda puşisiyle “Filistin’e özgürlük” sloganları atmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...