Bella Hadid'in Filistin'e desteğine Dior'dan ambargo: İsrailli model May Tager'la anlaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bella Hadid'in Filistin'e desteğine Dior'dan ambargo: İsrailli model May Tager'la anlaştı

MAGAZİN Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fransız markası Dior, İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamlara karşı sessiz kalamayan Filistin - Hollanda asıllı ünlü model Bella Hadid ile yollarını ayırdı. Üstelik Dior, Filistinli Hadid yerine İsrailli manken May Tager ile anlaşma sağladı.

Ünlü manken Bella Hadid, Filistin'i desteklemesi üzerine hedefe koyuldu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları üzerine yaptığı bir açıklamada, "Kariyerim bitse bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim" diyen Bella Hadid, geçtiğimiz günlerde ise, Filistin'e desteği nedeniyle ölüm tehditleri aldığını söyledi. Ünlü manken bu defa da Dior markasıyla gündeme geldi. Lüks moda markası Christian Dior'unmarka yüzü olan Hadid'in yer alması gereken tanıtım kampanyasında İsrailli model May Tager'a yer verdiği ortaya çıktı. 

Bella Hadid, yaptığı bir açıklamada, "İsrail Başbakanı Netanyahu yeni Hitler'dir. İki buçuk milyon Filistinli'ye yeni bir mezarlık açmak için çalışıyor. O modern zamanların Hitler'i. Eğer İsrailliler savaşmayı bırakırlarsa, barış olur. Eğer Filistinliler savaşmayı bırakırlarsa, Filistin yok olur" ifadesini kullanmış, bu açıklaması günlerce konuşulmuştu.

Bella Hadid'in Filistin'e desteğine Dior'dan ambargo: İsrailli model May Tager'la anlaştı

Fransa merkezli Dior'un skandal hamlesinin, Hadid'in bu açıklamalarının ardından gelmesi dikkat çekti. Bu arada, Fransa, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını açıkça destekliyor.

HADID'E AMBARGO, İSRAİLLİ TAGER'A ANLAŞMA 

İsrail gazetesi Maariv, bu konuyu okurlarına şu sözlerle aktardı:

"Tam da şu anda birçok şirket İsrail'i desteklemekten kaçınırken İsrailli model May Tager, daha önce Bella Hadid'in yürüttüğü uluslararası marka Dior'un kampanyasına liderlik ediyor. Tager'ın yönetmesi için seçildiği kampanya, markanın Paris'te çekilen ve resmi internet sitesinde yer alan ve önümüzdeki günlerde zincirin dünya çapındaki tüm şubelerine ulaşacak olan tatil kampanyasıdır. Geçmişte kampanyayı yürüten kişi, yıllardır Filistinlileri destekleyen ve sık sık İsrail aleyhinde konuşan uluslararası model Bella Hadid'di." 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...