Bir fenomene daha soruşturma! Neslim Güngen’in mal varlığına el konuldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Bir fenomene daha soruşturma! Neslim Güngen’in mal varlığına el konuldu

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı. Çevresinde 'güzellik salonu kraliçesi' olarak anılan Güngen ve eşinin mal varlığına tedbir konuldu.

Dilan-Engin Polat davası sonrası mercek altına alınan ve fenomenlere yönelik başlatılan soruşturmalara bir yenisi daha eklendi. Güzellik merkezi açtıktan sonraki lüks yaşamıyla dikkat çeken fenomen Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı. 

MAL VARLIKLARINA EL KONULDU

Habertürk'te yer alan habere göre Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı, fenomen ve güzellik salonu sahibi Güngen hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma dahilinde Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen’in mal varlıklarına tedbir amaçlı el konuldu.

Bir fenomene daha soruşturma! Neslim Güngen’in mal varlığına el konuldu

Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen

"NASIL PARA AKLANIR BİLMEM" DEMİŞTİ

Neslim Güngen, geçtiğimiz günlerde hakkındaki iddialar sonrası 6,5 milyon takipçili Instagram hesabından açıklama yapmıştı. Güngen açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:

“Bazı yorumlar ve DM'ler haddini fazlasıyla aşıyor. Bunların ekran görüntülerini alacağım, avukatıma atacağım ve suç duyurusunda bulunacağım. Allah'ıma şükürler olsun, bu zamana kadar ne ben ne de eşim elimizi hiç kirletmedik. Helalinden kazanıyoruz. Kredimizi çekiyoruz, borçlarımızı ödüyoruz. Birisi bir yanlış yaptı diye herkes aynı yanlışı yapacakmış algısı yapmayın. Benim bir yanlışım yok. Allah'ımıza şükürler olsun ki. Bugüne kadar çok şükür kara para aklamadım. Nasıl aklanır onu da bilmem.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...