Bıyık bırakan Erkan Petekkaya’nın değişen imajının sebebi belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bıyık bırakan Erkan Petekkaya’nın değişen imajının sebebi belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Erkan Petekkaya’nın yenilediği imajıyla fotoğrafları sosyal medyaya düştü. Bıyık bıraktığı görülen ünlü ismin, film için değişiklik yaptığı öğrenildi.

Son olarak ‘O Kız’ dizisinde yer alan Erkan Petekkaya, yeni haliyle gündeme geldi. Ünlü oyuncunun fotoğrafları sosyal medyada yankı uyandırdı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Erkan Petekkaya, yeni filmi “Bana Sor” için Adıyaman‘ın Kahta ilçesinde sete çıktı. Tera Film‘in yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor. Erkan Petekkaya “Halil” karakterine hayat verdiği film için imajını yeniledi ve bıyık bıraktı.

Bıyık bırakan Erkan Petekkaya’nın değişen imajının sebebi belli oldu

Petekkaya’yı görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü oyuncuyu takipçileri Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Ali Kaptan’a benzetti. 

Petekkaya, Kanal D'de yayımlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide 2010-2012 yılları arasında Ali Kaptan adlı karakteri canlandırmıştı.

“BANA SOR” FİLMİNİN KONUSU

Senaryosunu Sezgin Irmak, LütfüAlbayrak ve KurtuluşBalekoğlu’nun yazdığı filmde Adıyaman Kahta‘da 15 yılını hapiste geçirmiş ve hiç evlenmemiş ustabaşı Halil (Erkan Petekkaya) sevdiği kadının emaneti olan Dünya’yı korumak üzere Adıyaman’a getirir. Peki Halil verdiği sözü tutabilecek midir?

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...