Serenay Sarıkaya’nın tarzı gündem oldu! Her gören aynı kişiye benzetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Serenay Sarıkaya’nın tarzı gündem oldu! Her gören aynı kişiye benzetti

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Serenay Sarıkaya, dün akşam "Emmy Academy Day" etkinliğinin gala gecesine katıldı. Düz saçlarını dalgalandıran Sarıkaya’nın tarzına yorum yağdı.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Aile dizisinde ‘Devin’ karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya imaj değiştirdi.

Uluslararası Emmy Ödülleri'ni dağıtan Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nin "Emmy Academy Day" etkinliğine katılan Sarıkaya, tarzıyla dikkat çekti.

“SERENAY DEĞİL O, ADANALI SOFİA”

Genelde saçlarını düz ve doğal haliyle görmeye alışık olduğumuz ünlü oyuncu saçlarına maşa yaptırıp yarım topladı. Sarıkaya’nın bu hali, bir dönem ‘Adanalı’ dizisinde canlandırdığı ‘Sofia’ karakterine benzetildi. Sosyal medyada ünlü oyuncunun fotoğraflarını görenler “Serenay değil o, Adanalı Sofia” yorumları yaptı.
Başarılı oyuncu, 2010 yılında başrolünü Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt ve Selin Demiratar gibi oyuncuların paylaştığı dizide Oktay Kaynarca'nın kızı Sofia karakterini üstlenmişti.

Serenay Sarıkaya’nın tarzı gündem oldu! Her gören aynı kişiye benzetti

Yeni hali                   -                       Adanalı dizisindeki 'Sofia' rolünde

YENİ DİZİYLE GELİYOR

Öte yandan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, başrol olduğu Aile dizisinin sezon finali yapmasının ardından "Kimler Geldi Kimler Geçti" isimli Netflix dizisinin çekimlerine başlayacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ece Yörenç'in yazdığı dizide Serenay Sarıkaya bir avukatlık ofisine bağlı çalışan Leyla rolüne hayat verecek. 

Günümüz ilişkilerini sorgulayan romantik komedi türündeki dizinin yönetmenliğini Serenay Sarıkaya'nın Şahmaran'da da beraber çalıştığı Bertan Başaran yapacak. Ömer, Sarp ve Cem adlı 3 erkek başrol oyuncusunun yer alacağı dizinin belli olan ilk erkek başrol oyuncusu ise Metin Akdülger oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...