İrem Derici’den ‘bakkal kombini!’ Yorum üstüne yorum geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İrem Derici’den ‘bakkal kombini!’ Yorum üstüne yorum geldi

MAGAZİN Haberleri

Müzik kariyeri ve özel hayatıyla dikkatleri üzerine çeken İrem Derici, ‘bakkal kombini’ ile sosyal medyada gündem oldu. Instagram’dan fotoğrafını paylaşan Derici’ye çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alan şarkıcı İrem Derici sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram’da 8.7 milyon takipçisi bulunan Derici, bu kez yaptığı esprili paylaşımla gündeme geldi.

Derici son fotoğrafı ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü şarkıcı bakkal kombiniyle dikkat çekti.

TAKİPÇİLERİNİ GÜLDÜRDÜ

Başarılı isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Düşmanımı görecekmişim gibi çıkıyorum bakkala bile" notunu ekledi. Derici’nin bu paylaşımı takipçilerini güldürdü.

İrem Derici’den ‘bakkal kombini!’ Yorum üstüne yorum geldi

Bakkala bile bakımlı gittiğini belirten şarkıcıya kullanıcılar “Sen bakkala gidiyor musun?” , “Senin bakkalda ne işin var” tarzında yorumlar yaptı.

Erkek arkadaşı Atakan Işıktutan ise fotoğrafa “Ben bu kıza talibim. Verdiniz verdiniz, vermezseniz kaçırıyorum” yazdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...