Boşanacakları iddia edilmişti... Ebru Şallı ile Uğur Akkuş Paris tatilinde buzları eritti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Boşanacakları iddia edilmişti... Ebru Şallı ile Uğur Akkuş Paris tatilinde buzları eritti

MAGAZİN Haberleri

2019 yılında evlenen Ebru Şallı ile Uğur Akkuş’un bir süre önce boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Paris tatilinden fotoğraf paylaşan çiftin aradaki buzları erittiği görüldü.

Ünlü model Ebru Şallı ile iş insanı Uğur Akkuş, 4 sene önce nikah masasına oturmuştu. Çiftin geçtiğimiz günlerde evliliklerinde kriz yaşadığı ve boşanma kararı aldıkları ileri sürülmüştü. Sosyal medyadan iddiaları yalanlayan çift, tatile çıktı.

ROMANTİK FOTOĞRAF

Paris’te bayramda tatil yapan ikili, evliliklerini kurtarmak için birbirlerine bir şans daha verdi. Instagram’dan eşiyle fotoğrafına yer veren Uğur Akkuş, krizi atlattıklarını ilan etti. Ebru Şallı ise Paris’te çekilen tek fotoğraflarını yayınlamayı tercih etti. 

Boşanacakları iddia edilmişti... Ebru Şallı ile Uğur Akkuş Paris tatilinde buzları eritti

UĞUR AKKUŞ: BOŞANMA HAZIRLIĞINDA OLDUĞUMUZ YALAN

Çift çıkan boşanma haberlerine sosyal medyadan açıklama yaparak iddiaları yalanlamıştı. Evleri ayırdıklarının doğru olmadığını belirten Akkuş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Son iki gündür çıkan haberlerle ilgili işlerimin yoğunluğundan dolayı açıklama yapma fırsatı bulamadım. Ancak beni çevremden arayanların artmasından dolayı bu açıklamayı yazma gereksinimi duydum. Boşanma haberleri her zaman olduğu gibi asılsız olup, evleri ayırdığımız boşanma aşamasında olduğumuz doğru değildir! Eşimin belirttiği gibi her evlilikte ve ilişki de olduğu gibi zaman zaman fikir ayrılıklarımız olmuştur. Bunun olması da gayet normaldir. Bizler robot değiliz, her zaman gülelim eğlenelim, mutluluk pozu verelim, hem de ülke olarak böyle bir yas yaşarken! Tekrar altını çizerek belirtiyorum boşanma haberleri yalan, evleri ayırdığımız yalan. Boşanma hazırlığında olduğumuz yalan, herkes işine baksın.”

EBRU ŞALLI: FİKİR AYRILIKLARI YAŞIYORUZ

Ebru Şallı ise boşanma haberlerinin ardından yaptığı açıklamada “Çıkan haberlere bunları yazmak istedim. Henüz açılmış, herhangi bir boşanma davası yoktur. Her evlilikte olduğu gibi zaman zaman bizde fikir ayrılıkları yaşıyoruz. Hepsi bu. Her şeyin hayırlısı olsun” ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...