Bülent Ersoy'un eski eşi Popstar Armağan müziği bıraktı… Yeni mesleğini duyanlar inanamadı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Bülent Ersoy'un eski eşi Popstar Armağan müziği bıraktı… Yeni mesleğini duyanlar inanamadı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Bülent Ersoy’un jüri üyesi olduğu Popstar yarışmasıyla ünlenen Armağan Uzun eski günlerini geride bıraktı. Şimdilerde müzik kariyerine veda eden Uzun’un yeni mesleği öğrenenleri şaşırttı.

Katıldığı ‘Popstar Alaturka’ yarışmasıyla adını duyuran Armağan Uzun, yıllar sonra ortaya çıktı. Kariyerine yeni bir yön verem isim gözlerden uzak bir hayat sürdürüyor.

Armağan Uzun, yarışmada ikinci olduktan sonra programda o dönem jüri üyeliği yapan Bülent Ersoy ile dünya evine girdi. 20 günlük evliyken İzmir’de genç bir kadınla görüntülenen Uzun’un ihaneti ilişkinin bitmesine neden oldu. Ersoy, boşanma davası için mahkemeye başvurdu. Ünlü şarkıcı, dilekçede Armağan Uzun'un sadakatsiz vesorumsuz davranışlarından kaynaklanan ağır kusurları ve kültür farklılığını boşanmaya neden olarak gösterdi. Mutlulukları kısa süren ikili birkaç gün içinde resmen boşandı.

“BÜLENT ERSOY’UN TEKLİFİNİ ÇARESİZLİKTEN KABUL ETTİM”

Bülent Ersoy ile yarışmada tanıştığını sonrasında ise kim olduğunu bilmediği biri tarafından aranarak, Ersoy’un kendisinden etkilendiğini söylediğini belirtti. O dönem 2. Sayfa programına konuk olan Uzun, başından geçenleri şu sözlerle anlatmıştı:

“Kim olduğunu bilmediği biri beni telefonla aradı, ‘Bülent Hanım senden elektrik alıyor. Sen ne düşünüyorsun’ diye sordu. O an çok şaşırdım. Ne diyeceğimi bilemedim. Bu kişi daha sonra yine aradı. ‘Bülent Hanım seninle birlikte olmak istiyor. İyi düşün kabul et. Etmezsen sen bilirsin. Yarışmadan diskalifiye olursun. Piyasadan silinirsin’ gibi bir şeyler söyledi. O gün telefonda kitlenip kaldım ama sonra görüşmeyi kabul ettim. Çünkü arkamda öyle bir güç olmasını istedim. Sonuçta bu tarz yarışmalara katılanların hiçbirinin durumu iç acıcı değil. Bana albüm sözü verdi. Hemen evlenme teklif etti. 07.07.2007 tarihinde benimle evlenmezsen bu ilişki biter’ dedi.

Bana müzik hayatımda gelecek vaat eden biri vardı karşımda... Ya teklifini kabul edip iyi bir yere gelecek, ya da bu piyasadan silinecektim. Çaresizlikten evlenme teklifini kabul ettim ama daha sonra çok pişman oldum.”

Bülent Ersoy'un eski eşi Popstar Armağan müziği bıraktı… Yeni mesleğini duyanlar inanamadı

ASANSÖRCÜLÜK YAPIYOR

İzmir’de yaşayan ve zaman zaman mekanlarda, düğünlerde sahne alan Armağan Uzun, şimdilerde mütevazi bir hayat sürdürüyor. Müzik kariyerini sonlandıran isim Torbalı’da asansörcülük işine girdi. Ticaretle uğraşmaya başlayan Uzun’un son hali ortaya çıktı. Fotoğraftaki beyazlayan saçları da dikkat çekti.

Bülent Ersoy'un eski eşi Popstar Armağan müziği bıraktı… Yeni mesleğini duyanlar inanamadı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...