Hayranının telefonunu fırlatan Can Yaman ilk kez konuştu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hayranının telefonunu fırlatan Can Yaman ilk kez konuştu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Bir süredir İtalya’da yaşayan ve kariyerine burada devam eden Can Yaman, fotoğrafını çekmek isteyen bir hayranının cep telefonunu elinden alarak yere fırlatmıştı. Gelen tepkiler sonrası Yaman, sosyal medyadan açıklama yaptı.

Demet Özdemir ile birlikte rol aldığı ‘Erkenci Kuş’ dizisiyle yıldızı parlayan Can Yaman, geniş bir hayran kitlesine sahip. Yurt içinde ve yurt dışında birçok seveni olan ünlü oyuncu, bir süre önce kariyerine İtalya’da devam etme kararı aldı. Burada çalışmalarını sürdüren isim, son olarak sergilediği hareketle gündem oldu.

‘Viola Come il Mare’ filminin çekimleri İtalya’nın Palermo şehrine giden Can Yaman’ın bir hayranı ünlü oyuncunun fotoğrafını çekmek istedi. Araç içerisindeyken kendisini kayıt altına alan kişiye sinirlenen Yaman, hayranının elinden cep telefonunu alarak yere fırlattı. 

SERT AÇIKLAMA: KENDİ DERTLERİNİZLE İLGİLENİN

Yaptığı hareket saygısızca bulunan Can Yaman’a yorumlar peş peşe geldi. Eleştiri oklarının hedefi olan Yaman sosyal medyadan sert bir açıklama yaparak kendini şu sözlerle savundu:

“Benim hayranlarımla aram çok iyi, hatta o kadar iyi ki o bile zamanında rahatsız etti sizi, problem hayranım olmayan hayran adı altında tacizci terbiyesizlerle…

Biliyorum seviyorsunuz öncesini bilip bilmeden ahkam kesmeyi, skandal gibi görünen bir şey olsa da ağzımıza geleni söylesek diye pusuda beklemeyi…

Burada aylardır yaptığım yüzlerce hayır işinden, güzelliklerden haberi bile olmayan tipler gelmiş oradan beni eleştiriyor, buradakileri bile rahatsız etmedi bu konu herkes beni savundu da size oradan ne oluyor, yetmedi mi oradaki mevzularla magazinler de bana kadar uzanıyorsunuz?

Kendi dertlerinizle ilgilenin bir de beni kendinize dert etmeyin, beni tanımadıktan veya yanlış tanıdıktan sonra ne sevin ne de takip edin. Benle ilgili bir duygunuz olmasına gerek de yok. İşinize bakın.

Türkçe paylaşım yapmıyor diye de eleştiriliyordum, alın yaptım. Görüşmemek üzere…”

Hayranının telefonunu fırlatan Can Yaman ilk kez konuştu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...