Burcu Biricik’ten Camdaki Kız’a veda! Sözleriyle herkesi ağlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Burcu Biricik’ten Camdaki Kız’a veda! Sözleriyle herkesi ağlattı

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarında her Perşembe yayınlanan Camdaki Kız, final bölümüyle ekranlara geldi. Sosyal medyanın gündemine oturan final sonrası, başrol oyuncusu Burcu Biricik rol aldığı ‘Nalan’ karakterine duygusal sözlerle veda etti.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, Camdaki Kız, 82. bölümü ile son kez izleyici karşısına çıktı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Tuğrul Tülek, Nihal Menzil gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, final bölümüyle ses getirdi.

Dizinin final bölümünde, Laz Kızı’nın Hayri’yi öldürmesinin ardından zaman atlaması yapıldı. 1 sene sonrasının gösterildiği son bölümde, Türkan, kızlarını da yanına alarak Nalan ve Hafiş'in yanına taşındı. Babasının izinden giden Nalan, 'Merhem' adını verdiği ilk sergisini açtı. Doğum gününü kutlamak için Nalan'ı yemeğe çıkaran Sedat, ondan bir şans daha istedi. Dizinin son sahnesinde ise Nalan, yıllar önce 'Koroğlu' soyadını ardında bırakarak çıktığı konağa bu kez anne olarak geri döndü.

Burcu Biricik’ten Camdaki Kız’a veda! Sözleriyle herkesi ağlattı

NALAN’DAN VEDA MESAJI 

İzleyiciyi üzen final bölümünün ardından Burcu Biricik sosyal medya hesabından Nalan'a ve diziye duygusal sözlerle veda etti. Biricik paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sabahtan beri ne yazacağımı da pek bilemediğimden erteleyip durdum bir şeyler yazmayı, dile kolay 2.5 yılımızı birlikte geçirdik. Hem Nalan'la hem siz seyircilerle. Aklımda o kadar cümle var ki kurulmayı bekleyen. Neyse bir ara konuşuruz. Nalan'ı düşündükçe burnumun direği sızlıyor. Kendi adıma ne çok şey öğrendim bu işten, hem mesleki olarak hem de bir kadın olarak. Ne çok şahane insan kazandım yüreği sakinleştirmeyi, yol arkadaşlığı yapmayı bilen. Zordu benim için bazen çook zor ama ne siz bıraktınız beni ne de arkadaşlarım. İyi ki de bırakmadınız. Ne olursak olalım ne yaşarsak yaşayalım kimsenin ışığımızı söndürmesine, bize boyun eğdirmelerine, gülüşümüzü soldurmalarına izin vermeyelim emi güzel kız kardeşlerim. Dilerim Nalan bunun için iyi bir örnek olmuştur hepimize. Sizleri çok seviyorum, canım ekip arkadaşlarıma bayılıyorum. Bir sonraki durakta görüşmek dileğiyle.”

Burcu Biricik’ten Camdaki Kız’a veda! Sözleriyle herkesi ağlattı

FEYYAZ ŞERİFOĞLU: UNUTULMAYACAKSIN

Öte yandan Camdaki Kız’da Sedat karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu, da diziye Instagram hesabından veda etti.

Şerifoğlu, “Sevgili Sedat; seninle 3 sezondur devam eden maceramızın bugün son günü… Benim de herkes gibi sana çok kızdığım, üzüldüğüm zamanlar oldu ama her şeye rağmen sana hayat vermek benim için büyük bir keyifti. Sana, tüm izleyicilerimize ve bana bu yolda katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Unutulmayacaksın…” dedi.

Şerifoğlu'nun paylaşımına rol arkadaşı Burcu Biricik, kalp ve yıldız emojisi bırakırken, spiker kız arkadaşı Merve Dinçkol ise ''Hoşçakal Sedat, bravo Feyyaz… Harikasın, hep harikaydın'' yorumunda bulundu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...