Çağla Şıkel ile Nail Gönenli’nin siyah beyaz fotoğrafına yorum yağdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çağla Şıkel ile Nail Gönenli’nin siyah beyaz fotoğrafına yorum yağdı

MAGAZİN Haberleri

Uzun yıllar hayatında kimse olmayan Çağla Şıkel, şimdilerde avukat Nail Gönenli ile birlikte. Çiftten yan yana ilk fotoğraf geldi.

2008-2015 yılları arasında şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile evli kalan 2 çocuk annesi Çağla Şıkel’in adı uzun süredir kimseyle anılmıyordu. Ünlü manken 8 yıl sonra aradığı mutluluğu buldu.

Beklenenin aksine ilişkisini gözler önünde yaşayan Çağla Şıkel, şimdilerde avukat Nail Gönenli ile birlikte. Çift, 3 aydır mutlu bir ilişki sürdürüyor. İkili ne saklanıyor ne de magazinden kaçıyor.

"OLDU BU İŞ"

Son olarak 44 yaşındaki modelin Nail Gönenli ile fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Yakın arkadaşlarına poz veren çiftin siyah beyaz karesi, Instagram’da paylaşıldı. Fotoğrafa kısa sürede çok sayıda yorum geldi. İkiliyi yakıştıran kullanıcılar, “Oldu bu iş” , “Çağla’ya nikah masası göründü” şeklinde yorumlar yaptı. 

Çağla Şıkel ile Nail Gönenli’nin siyah beyaz fotoğrafına yorum yağdı

NAİL GÖNENLİ KİMDİR?

Nail Gönenli, 1985 doğumlu. Saint Benoit Lisesi mezunu. Gönenli, Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Üniversiteden mezun olduktan sonra profesyonel iş yaşamına 2005 yılında başladı. 2018 yılında Gönenli&Partners’ı kurdu.  İngilizce ve Fransızca biliyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...