Çağla Şıkel’den 3. çocuğa yeşil ışık… Verdiği cevabı kimse beklemiyordu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çağla Şıkel’den 3. çocuğa yeşil ışık… Verdiği cevabı kimse beklemiyordu

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medyada sevenleriyle sohbet eden sunucu ve manken Çağla Şıkel, “Bir çocuk daha ister misiniz?” sorusuna verdiği cevapla şaşırttı.

2008-2015 yılları arasında şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile evli kalan 2 çocuk annesi Çağla Şıkel, boşandıktan uzun süre sonra Avukat Nail Gönenli ile birliktelik yaşamaya başladı. Mutlu bir beraberlikleri bulunan ve ilişkilerini gözlerden uzak sürdüren çiftten Şıkel, kendisiyle ilgili samimi itiraflarda bulundu.

“İÇİMDE KÖTÜLÜK, NEFRET, KISKANÇLIK YOK”

Hayranlarıyla sosyal medya üzerinden sohbet eden ünlü isim, üçüncü çocuğa yeşil ışık yaktı. 

Şıkel, “Güzellik sırrınız ne?” sorusuna “Sizin gördüğünüz şey, çok derinlerden, içimden bir yerden geliyor. Kendi bedenime ektiğim iyilik ve sevgi tohumlarının yansıması. İçimde kötülük, nefret, kıskançlık, kin yok. Hiçbirisi barınmıyor. Ben hiç sevilmediğimi görmedim, bilmedim, duymadım. Yolumun dışında kalıyor o insanlar” şeklinde cevap verdi.

Çağla Şıkel’den 3. çocuğa yeşil ışık… Verdiği cevabı kimse beklemiyordu

ÜÇÜNCÜ ÇOCUK AÇIKLAMASI

Kuzey ve Uzay adında iki çocuk sahibi olan Şıkel, “Bir çocuğa daha enerjiniz var mı, ister misiniz?" sorusunu ise şöyle cevapladı:

"İstediğim her şeye enerjim yeter. Yeter ki isteyeyim. Yorgunluk daha çok zihinseldir. Bedenin ve ruhun sesini dinlemek önemli."

UFUKTA EVLİLİK VAR MI?

Daha önce Etiler'de objektiflere yansıyan Çağla Şıkel, “Yeniden evlenmeyi düşünüyor müsünüz?” sorusuna, “Bu konuyla ilgili haber olmak istemem” cevabını vermişti. Avukat Nail Gönenli’ye aynı soru yöneltilince ünlü model, elleriyle erkek arkadaşının ağızını kapatmıştı. Nail Gönenli ise gazetecilere göz kırparak “Kısmet, hayırlısı bu işler” cevabını verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...