Caner Toygar evlendi! Esra Erol ve eşi takı törenine damga vurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Caner Toygar evlendi! Esra Erol ve eşi takı törenine damga vurdu

MAGAZİN Haberleri

'Gelinim Olur musun?' yarışmasıyla ünlenen Esra Erol'da programının muhabiri Caner Toygar evlendi. Ünlü ismin şahitliğini yapan Esra Erol ve eşi Ali Özbir’in takısı, nikaha damga vurdu.

Yıllar önce katıldığı yarışma ile şöhreti yakalayan ve şimdilerde Esra Erol’un programında muhabilirlik yapan Caner Toygar, sosyal medyadan evleneceğini duyurmuştu. Toygar, önceki gün gözlerden uzak yaşadığı kız arkadaşı ile nikah masasına oturdu.

BANKNOTLARI BOYNUNA SARDI

Daha önce Esra Eol’da programında kısmetini arayan Caner Toygar, burada tanıştığı Berke Kentli ile hayatını birleştirmişti. Bu evliliği kısa süren Toygar, ikinci kez nikah masasına oturdu. Çiftin nikah şahitliğini Esra Erol ve Ali Özbir yaptı. İkili, Caner ve eşine yan yana dizdiği 100 TL'lik banknotları taktı. 

“5 TUR DÖNDÜK”

Sosyal medyada fotoğrafını paylaşan ünlü isim “Ali abi yakışanı yaptı 5 tur döndük” notunu düştü. Takipçileri ise “Mutluluklar dilerim. Keşke hepsi 200’lük olsaymış” , “1000 TL anca vardır 200 TL olsa çok olurdu” yorumlar yaptı.

Caner Toygar evlendi! Esra Erol ve eşi takı törenine damga vurdu

CANER TOYGAR KİMDİR?

Caner Toygar, 1 Ocak 1980 Adana'da doğumlu. Liseye kadar Adana’da eğitimini sürdüren Caner, katıldığı evlilik programıyla adını duyurdu. Çok konuşulan isim, gelin adayı Tülin ile yaşadığı ilişkiyle gündem oldu.

Evlilik programının ardından Tülin ile yaşadığı ilişkiyi katıldığı gündüz kuşağı programında anlatan Caner, burada telefona bağlanan Tülin'e sinirlenerek başında bardak kırmış, bu görüntüleriyle hafızalarda yer etmişti.

2009 yılında müzik konusunda da atılım yapan Caner, "Naber Fıstık" isimli bir albüm çıkardı.

Evlilik programının ardından bir süre oyunculuk için çabalayan ardından Ataşehir'de köfteci dükkanı açan Caner, bu alanda pek ilerleyemedi.

Caner Toygar; Çiçekçi Kız, Kaynana Semra ve Lanetli Anahtar yapımlarında rol aldı.

Fenomen isim, şimdilerde Esra Erol'da programında muhabirlik yapıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...