Cem Yılmaz’dan Özkan Uğur’a duygusal veda: En iyimiz oydu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cem Yılmaz’dan Özkan Uğur’a duygusal veda: En iyimiz oydu

MAGAZİN Haberleri

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 8 Temmuz'da vefat eden sanatçı Özkan Uğur ile ilgili duygulandıran bir paylaşımda yaptı.

3. kez lenfomaya yakalanan MFÖ grubunun solisti Özkan Uğur, geçtiğimiz hafta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.  Cenaze töreninde gözyaşlarına boğulan Cem Yılmaz, vefat eden sanatçı Özkan Uğur'u bir kez daha andı.

“EN İYİMİZ OYDU”

Birlikte yer aldıkları filmden fotoğraf paylaşan Yılmaz, usta sanatçıyla ilgili şunları söyledi:

“Özkan abimi sonsuza uğurladık. Hayatımızda her güzel seste, resimde ondan mutlaka bir iz olması tesellimiz oldu. Gecen hafta boyunca acımızı paylaşan tüm yakın, uzak candan insanlara teşekkür ederim. En iyimiz oydu, en iyimiz gitti. Mekanın cennet olsun canım abim. Seni özlemek de güzel.”

Cem Yılmaz’ın paylaşımına Emel Sayın “Sabırlar diliyorum sevgili Cem. Mekanı cennet olsun” yorumu yaparken, Mert Fırat ise “Nurlar içinde uyusun Özkan Abi. Ne iyi ki yollarımız kesişti, sayende en güzel performanslarına şahitlik ettik” yorumunda bulundu.

Cem Yılmaz’dan Özkan Uğur’a duygusal veda: En iyimiz oydu

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Öte yandan Özkan Uğur’un cenazesine Zafer Alagöz, Çağla Şikel, Yılmaz Erdoğan, Ozan Güven, Cem Yılmaz ve çok sayıda sanatçı katıldı. Törende Özkan Uğur'la ilgili bir film de gösterildi. Salonda sanatçıların gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. Uğur'la ilgili videonun ardından herkes ayağa kalkıp alkışlarken Cem Yılmaz oturduğu yerde hüngür hüngür ağladı.

Cem Yılmaz’dan Özkan Uğur’a duygusal veda: En iyimiz oydu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aysel 25 Temmuz 2023 02:10

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah başımız sağolsun

Sonraki Haber Yükleniyor...