Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su fotoğrafına yapılan yoruma tepki gösterdi: Ürkütücü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su fotoğrafına yapılan yoruma tepki gösterdi: Ürkütücü

MAGAZİN Haberleri

Meslektaşı Edip Tepeli ile mutlu bir evliliği olan ‘Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su Ayşecan Tatari, sosyal medyadan fotoğrafına gelen yorumlara isyan etti.

YAZAR: MELİN ÖZTÜRK / Çocuklar Duymasın dizisinde 4 sezon ‘Duygu’ karakterini canlandıran oyuncu Ayşecan Tatari, kendisi gibi oyuncu Edip Tepeli ile nikah masasına oturdu. 2017 yılında hayatını birleştiren çift, 2020 yılında kızları Müjgan’ı kucaklarına aldı.

Kızının sevimli fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmeyen Tatari, kendisine gelen bazı yorumlardan ise bıkmış durumda. 

Tatari’nin paylaştığı son aile fotoğrafına sosyal medyada bazı kullanıcılar “Ne olmuş bu kıza, nene gibi” , “Kocasının annesi gibi duruyor” tarzında çirkin söylemlerde bulundu.

Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su fotoğrafına yapılan yoruma tepki gösterdi: Ürkütücü

“ÜRKÜTÜCÜ, HATTA HASTALIK GİBİ”

Ünlü oyuncu paylaştığı fotoğrafın altına gelen yorumlara isyan etti ve güzellik algısı üzerinden saldırıya uğradığının altını çizdi.

Yapılan yorumların ürkütücü olduğunu belirten Ayşecan Tatari, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

“Az önce keşfette önüme düştü. Lütfen açın bir yorumları okuyun. Normal doğum bu. Bana ‘Hayır güzelsin’ falan gibi mesajlar atmanıza gerek yok. Size yemin ederim ben aynaya baktığımda gördüğümle de hayatın içinde kendimi nasıl hissettiğimle de çok mutluyum. Bu yorumlar benim hayatımda hiçbir fark oluşturmuyor. Ama bu hiç normal değil. Ürkütücü hatta baya, bir hastalık gibi.”

“BU SALDIRGANLIK”

Güzellik algısı üzerinden yapılan yorumların bazı kişiler için tehlikeli olabileceğini savunan Tatari, sözlerinin devamında ise şunları söyledi:

“Konu asla benim güzel olup olmamam filan değil. Sadece bir virüs gibi bu saldırganlık. Genç kızlara, bu konuda özgüveni eksik insanlara neler yapabileceği bu yorumların, beni ürkütüyor. Bunu söyleme ihtiyacı nereden geliyor? 'Güzellik' algısının nereye geldiği, güzelliğe verilen önemin boyutları... Hep bu kadar mevzu muydu 'güzel' olmak? Bunlar mutsuzluk çoğaltan şeyler. Samimiyetle ürkütücü buluyorum.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...