Demet Akalın’dan sürpriz paylaşım! Yeni patronu Acun Ilıcalı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Demet Akalın’dan sürpriz paylaşım! Yeni patronu Acun Ilıcalı mı?

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Şarkıcı Demet Akalın ile TV 8’in sahibi Acun Ilıcalı bir araya geldi. İkilinin birlikte verdiği poz kafaları karıştırdı.

Sıkı bir Survivor takipçisi olduğu bilinen Demet Akalın ve Acun Ilıcalı, Levent’teki Acun Medya ofisinde buluştu. Akalın, buluşmaya dair kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

MERAK UYANDIRAN FOTOĞRAF

İddiaya göre ikili, sürpriz bir proje için el sıkıştı. Demet Akalın’ın “Hayırlı olsun diyelim mi?” notuyla Instagram’dan paylaştığı fotoğraf merak uyandırdı. 

Fotoğrafa Nagihan Karadere, Doğancan Özadlı, Yasin Obuz, Özgür Aras gibi birçok ünlü isim yorum yaptı. Seren Serengil ise “Aşkım çok mutlu oldum, hayırlı uğurlu olsun. Bir mavi boncuk koy kem gözlerin nazarı değmesin” yorumunda bulundu.

Demet Akalın’dan sürpriz paylaşım! Yeni patronu Acun Ilıcalı mı?

TV8’E Mİ TRANSFER OLDU?

Demet Akalın ve Acun Ilıcalı’nın, ünlü şarkıcının eşi Okan Kurt’un Survivor yarışmasına katılması için anlaştığı iddia edildi. Ancak Kurt böyle bir şey olmadığını belirtti. 

Başka bir iddiaya göre ise daha önce  Star TV’de Alişan ile gündüz kuşağı programı yapan Akalın, yeni sezon için TV8’e transfer oldu. Nasıl bir program yapacağı henüz bilinmeyen şarkıcı, konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Acun Ilıcalı da yeni format hakkında herhangi bir paylaşımda bulunmadı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...