Ebru Şallı’nın ‘eşinden şiddet gördü’ iddiaları magazin kulislerini karıştırdı! Ünlü mankenden cevap gecikmedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ebru Şallı’nın ‘eşinden şiddet gördü’ iddiaları magazin kulislerini karıştırdı! Ünlü mankenden cevap gecikmedi

MAGAZİN Haberleri

Manken Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’tan arabada şiddet gördüğü iddiaları magazin kulislerini karıştırdı. Şallı, söz konusu iddialara sosyal medyadan açıklık getirdi. Ünlü isim, “Bu kadarı ayıp artık!” diyerek isyan etti.

Bugün magazin kulisleri Ebru Şallı’ya şiddet iddiaları ile çalkalandı. Söz konusu habere göre, ünlü manken Şallı eşi Uğur Akkuş tarafından arabada darp edildi. Kısa sürede gündeme oturan olay sonrası Şallı, sosyal medyadan açıklama yaptı.

Gündeme bomba gibi düşen haberlere göre bir dönem evliliklerinde kriz olan çift, arabada kavga etti. Ebru Şallı, Uğur Akkuş tarafından darp edildi. Ünlü mankeni araçtan vatandaşlar kurtardı. Ağlama krizlerine giren Şallı’nın olay yerine gelen polislere “Şikayetçi değilim. O benim kocam” dediği ileri sürüldü.

“BU KADARI AYIP ARTIK”

Şiddet iddialarıyla gündeme gelen Ebru Şallı, konuyla ilgili haberlere sosyal medyadan açıklık getirdi. Şallı, açıklamasında “Bu kadarı ayıp artık. Yapmayın lütfen. Habercilik bu kadar basite mi indi? Gerçek olmayan haberleri kopyala, yapıştır. Neden kafanıza göre haber yapıyorsunuz? Neden yaptığımız nice güzel işler var, onları haber yapmıyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

“DÖVER DE SEVER DE EKLENMİŞ AĞZIMDAN”

Eşinden şiddet gördüğü ileri sürülen Ebru Şallı açıklamalarına şöyle devam etti:

“Hiçbir erkek kadına, çocuğa, hayvana şiddet uygulayamaz. Böyle bir hakkı yoktur. Asla kabul edilir bir tarafı olamaz. ‘Ben döver de söver de’ mantığını asla kabul etmem. Babamdan bunu gördüm. Ben de çocuklarıma bunu öğrettim. Basında maalesef çıkan haberin aslı olmamakla birlikte bir de döver de sever de eklenmiş ağzımdan. Ne ayıp bir başlık. Bunu asla kabul etmem.” 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...