Ece Erken baskılara dayanamadı! ‘Reddi miras’ yaptığını duyurdu

Düzenleyen:
Ece Erken baskılara dayanamadı! ‘Reddi miras’ yaptığını duyurdu

MAGAZİN Haberleri

Eşinin korkunç ölümünden sonra inzivaya çekilen Ece Erken, cenaze işlemlerinden sonra sık sık miras nedeniyle eleştirilerin hedefinde yer alıyordu. Gelen eleştirilere rağmen bu zamana kadar alınan her şeyi kendisinin aldığını belirten Ece Erken, en sonunda isyan etti. Erken sosyal medyadan paylaşımda bulunarak eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun varlığı için reddi miras yaptığını duyurdu.

Ünlü sunu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz Ocak ayında bir mekanda silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Eşinin ölümüyle sarsılan Erken, sık sık miras konusunda eleştirilerin hedefinde oluyordu. Artan baskılara dayanamayan ünlü sunucu, sosyal medyadan paylaşımda bulunarak eşinin varlığı için reddi miras yaptığını açıkladı. 

“REDDİ MİRAS YAPIYORUM” 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak açılamalar yapan Ece Erken, "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum herkese sevgi ve saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Ece Erken baskılara dayanamadı! ‘Reddi miras’ yaptığını duyurduEce Erken'in paylaşımı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...