Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar’la barıştığı iddialarına ateş püskürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar’la barıştığı iddialarına ateş püskürdü

MAGAZİN Haberleri

2015 yılında boşandığı eski eşi Serkan Uçar’la barıştığı iddia edilen Ece Erken, sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü sunucu, iddiaları kesin bir dille yalanlayarak “Yıllardır çocuğuma ben bakıyorum, babasını hiç kötülemedim hep görüşmesini istedim. Hiç kırmadım ama Eymen'in masraflarını hep ben karşıladım. Sahte hesaplar mal mal yorum yapmış, baya güldük” sözleriyle ateş püskürdü.

Sunucu Ece Erken ile iş insanı Serkan Uçar 2014 yılında nikah masasına oturdu. Çift, bir yıl sonra 'Geçimsizlik ve şiddet' iddiası nedeniyle boşandı. Çocukları Eymen için bir araya gelen çift, geçtiğimiz günlerde birlikte tatile çıktı. Katar’dan fotoğraflar paylaşan Erken ile ilgili eski eşiyle barıştığı yönünde haberler çıktı.

Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar’la barıştığı iddialarına ateş püskürdü

“SAHTE HESAPLAR MAL MAL YORUM YAPMIŞ”

Ünlü sunucu Instagram hesabından açıklama yaparak iddiaları yalanladı. Hakkındaki bir haberi paylaşan Erken, “Pardon gerizakalı mısınız? ‘Para bitti, Ece Katar’a gitti’ yorumlarını falan okudum sahte hesaplarla yazılmış. Kim olduğunu tahmin ettiğim kişi. Yıllardır çocuğuma ben bakıyorum, babasını hiç kötülemedim, hep görüşmesini istedim hiç kırmadım ama Eymen’in masraflarını hep ben karşıladım, sahte hesaplar mal mal yorum yapmış, baya güldük” ifadelerini kullandı.

Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar’la barıştığı iddialarına ateş püskürdü

“EVLADIM HERKESTEN ÖNCE GELİR”

Eski eşi Serkan Uçar’ı oğluna kötülemediğinin altını çizen Erken, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eymen’in, Eymen’in çocuğuna yetecek durumum var, lütfen merak etmeyin olur mu? Kimseye ihtiyacım hiç olmadı. Babasıyla görüştürmem size normal gelmeyebilir anne veya insan değilseniz. Ben tüm yaşadıklarıma rağmen tek bir gün evladıma babasını kötülemedim bazıları gibi çünkü ben her şeyden önce bir anneyim ve evladım herkesten önce gelir.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...