Ece Erken vefat eden eşinin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı… ‘Beni eksik bırakıp gittin7 elbet kavuşacağız’

Düzenleyen:
Ece Erken vefat eden eşinin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı… ‘Beni eksik bırakıp gittin7 elbet kavuşacağız’

MAGAZİN Haberleri

Geçen Ocak ayında vefat eden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi sunucu Ece Erken sosyal medya hesabından eşinin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Erken paylaşımında “Bugün 13 Temmuz. Canım eşimin doğum günü… Hasretle, özlemle anıyorum Şafağımı. Beni eksik bırakıp gittin Şafağım. Elbet kavuşacağız” ifadelerini kullandı.

Sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu şoförü ile birlikte geçtiğimiz Ocak ayında Bakırköy’de bulunan balıkçılar çarşısında bir restoranda yemek yerken silahlı saldırıya uğramıştı. Kurşunların hedefi olan Mahmutyazıcıoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Türkiye gündemine de oturan cinayet sonrası Ece Erken, eşinin ölümüyle yıkılmış ve bu zorlu süreci evinde ailesiyle beraber geçirmişti. Ünlü sunucu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor.

“CANIM EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ…”

Ece Erken, kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Duygusal bir mesaj paylaşan Erken, paylaştığı fotoğrafların altına şu notu düştü:

“Bugün 13 Temmuz. Canım eşimin doğum günü… Hayat ne kadar devam ediyor gibi görünse de korkunç bir boşluk var içimde ve hiçbir zaman geçmeyecek bir boşluk. Çok özlüyorum, birlikte yaptığım şeylerde artık tek başımayım, aslında ölüm geride kalanlar için… Keşke son kez sarılabilseydim. O kadar çok keşkem var ki.., Ne söylesem hep eksik... Hasretle, özlemle anıyorum Şafağımı. İyi ki doğmuşsun, iyi ki senin gibi, adam gibi adamı tanımışım. Beni eksik bırakıp gittin Şafağım. Elbet kavuşacağız.”

Ece Erken vefat eden eşinin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı… ‘Beni eksik bırakıp gittin7 elbet kavuşacağız’Ece Erken'in vefat eden eşinin doğum günü için yaptığı paylaşım...



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...