Ece Erken’den zehir zemberek sözler: Vicdanlı adamlardan çocuk yapın

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ece Erken’den zehir zemberek sözler: Vicdanlı adamlardan çocuk yapın

MAGAZİN Haberleri

Sunucu Ece Erken, eski eşi ve çocuğunun babası Serkan Uçar’a sosyal medyadan ağır sözlerle yüklendi. Erken, nafakasını ödemediğini belirttiği Uçar’ın lüks marka araba almasına sinirlendi.

Ece Erken, iş insanı Serkan Uçar 2014 yılında evlendi. Çiftin bu evlilikten Eymen adında bir çocukları oldu. İkili, aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle 2015 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Mahkeme, protokol gereği küçük çocuğun velayetini anneye verirken, Serkan Uçar’ın çocuğunun nafaka ve eğitim giderlerini karşılamasına hükmetti.

Ece Erken’den zehir zemberek sözler: Vicdanlı adamlardan çocuk yapın

ÖNCE TATİL SONRA DAVA

İkili, Mart ayında ailece yaptıkları Katar tatiliyle gündeme geldi. Kısa sürede barışma haberleriyle gündeme gelen Erken, sadece oğlu için tatile gittiğini söyledi ve haklarında çıkan barışma iddialarını kesin bir dille yalanladı. 

Ünlü isim, açıklamasında ise “Babasıyla görüştürmem size normal gelmeyebilir anne veya insan değilseniz. Ben tüm yaşadıklarıma rağmen tek bir gün evladıma babasını kötülemedim bazıları gibi. Çünkü ben her şeyden önce bir anneyim ve evladım herkesten önce gelir” ifadelerine yer verdi.

Ancak tatil dönüşü eski çiftin araları tekrar bozuldu. Erken, eski eşine çocuğu Eymen’in eğitim masraflarını ödemediği gerekçesiyle dava açtı.

Ece Erken’den zehir zemberek sözler: Vicdanlı adamlardan çocuk yapın

“ALLAH’A VE MAHKEMELERE HAVALE BUNDAN SONRA”

Ece Erken, dün akşam yaptığı paylaşımda ise Serkan Uçar’a nafakasını ödemediği gerekçesiyle öfke kustu. Uçar’ın Ferrari marka araç satın aldığını öğrenen Erken, sosyal medya hesabından şunları söyledi:

“Konuşmayayım diyorum, dayanamıyorum. Yine babanın ne demek olduğunu eşim Şafak’tan öğrenen oğlumu (ki hala Şafak diye sayıklar) 6 bin lira nafakayı icrayla veren, hiçbir şeyine müdahil olmayan biyolojik babası aylar sonra arıyor, Ferrari aldım gel seni gezdireyim diyor, fıkra bu kadar.”

“Herkes baba olabilir ama herkes babalık yapamaz. Vicdanlı adamlardan çocuk yapın. Bu arada ben işin parasında da değilim zaten 8 yıldır tek bir şeyini ödemeyen, babalık yapmayan bir biyolojik baba var ama dalga geçer gibi de 8 yaşındaki çocuğumu aylar sonra arayıp Ferrari aldım, gel seni gezdireyim derse işte o zaman gelirler bana… Katar’a bile gittim araları düzelsin diye ama yok olmayınca olmuyor. İnsanın içinde olacak o vicdan, o babalık. Allah’a ve mahkemelere havale bundan sonra.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...