Eda Ece’ye servet değerinde düğün hediyesi… Damat kesenin ağzını açtı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Eda Ece’ye servet değerinde düğün hediyesi… Damat kesenin ağzını açtı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Eda Ece, 5 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturacak. Çiftin hazırlıkları sürerken Tuncer’in Ece’ye aldığı düğün hediyesi ortaya çıktı.

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma’da Yıldız karakterini canlandıran oyuncu Eda Ece, basketbolcu nişanlısı Buğrahan Tuncer ile evlilik hazırlığı yapıyor. Şimdiye kadar rol gereği 9 kez gelinlik giyen ünlü oyuncu, gerçek gelinliğini 20 Haziran’da giyecek. 

Çiftin Boğaz’daki lüks bir otelde dünya evine gireceği ortaya çıkmıştı. İkilinin hazırlıkları tam gaz sürerken, Buğrahan Tuncer'in Eda Ece'ye aldığı düğün hediyesinin detayları öğrenildi.

Eda Ece’ye servet değerinde düğün hediyesi… Damat kesenin ağzını açtı

DÜĞÜN HEDİYESİ 30 MİLYONLUK VİLLA

Sabah’tan Bülent Cankurt’un haberine göre, Buğrahan Tuncer, Eda Ece'ye düğün hediyesi olarak Bodrum'da, 30 milyon liraya bir villa aldı. Dekorasyon işleri başlatılan villanın düğüne hazır olması planlanıyor. 

ANNE BABA OLMAK İSTİYORLAR

Ayrıca Cankurt’un çiftin yakın arkadaşlarından edindiği bilgiye göre, ikili evlendikten hemen sonra anne baba olmak istiyormuş. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...