Emrah kızı Eleysa’nın namaz kılarken videosunu paylaştı: Rabbim seni nazarlardan saklasın

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Büyük oğlu Tayfun’u evlatlıktan reddeden ve kendisiyle iletişimini tamamen koparan Emrah, kızı Eleysa’nın namaz kıldığı anları paylaştı. Videoya ise “Hayatımın anlamı. Allah’ım seni bağışlasın” notunu düştü.

Şarkıcı Emrah, 2014 yılında Sibel Kirer ile dünya evine girdi. Bu evlilikten oğulları Elyesa’yı aynı sene, kızları Eleysa’yı ise 2017’de kucaklarına alan çift, geçtiğimiz yıllarda yollarını ayırdı.

Kariyeri kadar özel hayatıyla da merak edilen Emrah, 10 yıl önce evlendiği Sibel Kirer’den dünyaya gelen çocukları Elyesa ve Elaysa ile paylaşım yapmaya devam ediyor.

Oğlu Tayfun’u reddeden şarkıcı, evlatlarına sevgisini her fırsatta haykırıyor. Bu paylaşımlar sosyal medyaya düştüğünde ise yıllardır görüşmediği Tayfun’un yanında olmamasına sık sık tepki yağıyor. 

Emrah kızı Eleysa’nın namaz kılarken videosunu paylaştı: Rabbim seni nazarlardan saklasın

“BENİM GÜZELLER GÜZELİ PRENSES KIZIM”

Ünlü şarkıcı son olarak kızının videosunu paylaştığı stor ile adından söz ettirdi. Dünkü paylaşımında önce takipçilerinin kandilini kutlayan Emrah, daha sonra kızının başını örtüp namaz kıldığı videoya Instagram’dan yer verdi. 

Kızının görüntülerine ise “Benim güzeller güzeli prenses kızım, hayatımın anlamı. Allah'ım seni bağışlasın. Yüce rabbim seni nazarlardan saklasın” şeklinde duygusal bir not düştü.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...