Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kariyerine mankenlikle başlayıp oyunculukla devam eden Yaşar Alptekin, her şeyi ardında bırakıp medyadan uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. Bir süredir ortalarda görünmeyen Alptekin, camide vaaz verdiği görüntülerle gündeme geldi.

Yaşar Alptekin, geçtiğimiz yaz görücü usulüyle tanıştığı Nadire Tunca ile nikah masasına oturmuştu. 80'li yılların ünlü manken ve oyuncusu Alptekin’in Eminönü'ndeki Marputçular Camii'nde vaaz verirken görüntüleri ortaya çıktı.

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı

ANLATTIKLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü ismin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Alptekin vaaz verirken anlattığı şu sözlerle dikkat çekti:

“Bu kadar günahın içindeyken Yarabbi ben ne yaptım da sen beni İslamiyet ile şereflendirdin sorusunu defalarca sordum kendime. Cevabını bulamamıştım ta ki şu güne kadar… Bir gün büyüklerimizle konuşuyoruz, o zaman 52 yaşındayım. Annem babam yatalaktı, onların altlarını temizliyordum, banyolarını yaptırıyordum, yemeklerini yediriyordum. Yaşlıydılar bana muhtaçtılar. Benim çocuğum gibiydi onlar. Onu anlattım. Ben meşhur olmama rağmen hep annemle babamla oturdum. Anne baba duasına istinaden rabbim seni hidayetle ödüllendirmiş dediler.”

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı

Alptekin’in videosunu gören sosyal medya kullanıcılar birçok yorum yaptı. Kullanıcılar “Rabbim herkese nasip etsin” , “Allah daim etsin” gibi mesajlar paylaştı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...