Esra Erol’daki Fatma TikTok’ta ortaya çıktı! Bebeğinin nerede olduğunu açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ATV’de ekrana gelen Esra Erol’da programına konuk olan zihinsel engelli Fatma, uzun süredir ortada yoktu. Bebeğini yıkamadığı ve beslemediği iddialarıyla gündeme gelen Fatma, aylar sonra TikTok’taki yayında ortaya çıktı ve bebeğinin devlet korumasında olduğunu açıkladı.

Esra Erol’un sunduğu programa çıkmasıyla hafızalara kazınan Fatma, hikayesi ve yaşadıklarıyla adından söz ettirmişti. Fatma aylar sonra TikTok’ta yaptığı canlı yayında şimdiki yaşamından, kızı Sena’dan ve sağlık durumundan bahsetti.

Esra Erol’daki Fatma TikTok’ta ortaya çıktı! Bebenin nerede olduğunu açıkladı - 1. Resim

Esra Erol’da programına katılan Fatma'nın annesi Melahat, zihinsel engelli olan kızının kendisinden yaşça büyük Ahmet'e kaçtığını söylemiş ve yardım istemişti. Fatma’nın kuması ve eşiyle birlikte yaşadığı, eşinin kendisini hırsızlık yapmaya zorladığı belirtilmişti. Fatma, verilen tavsiyelere kulak asmamış, eve dönmüştü. Daha sonra ise Ahmet’ten hamile kalmış, bir kız çocuğu dünyaya getirmişti.

Esra Erol’daki Fatma TikTok’ta ortaya çıktı! Bebenin nerede olduğunu açıkladı - 2. Resim

‘BEBEK MİKROP KAPTI’ İDDİASI

Çocuk doğduktan sonra ise ortaya kan donduran iddialar atılmıştı. Fatma’nın kızını beslemediği, bebeğin doğduğundan beri yıkanmadığı hatta mikrop kaptığı öne sürülmüştü. Doğumun ardından Fatma'nın Sena ismini verdiği bebeğin sağlık durumunun çok kötü olduğu söylenmişti. 

Esra Erol’daki Fatma TikTok’ta ortaya çıktı! Bebenin nerede olduğunu açıkladı - 3. Resim

AYLAR SONRA KONUŞTU

Esra Erol’daki Fatma, TikTok’ta ortaya çıktı. Kızının devlet korumasında olduğunu, bebeğini haftada bir gördüğünü belirtti. açıklamasında ise  “Çocuğu soruyordunuz, çocuk devlette. Durumu da çok iyi, Çarşamba günleri görmeye gidiyorum ama almayı da düşünüyorum. Çalışmam gerekiyor, ev düzenim gerekiyor. Yayında çok merak edenler var, o yüzden bu açıklamayı yapıyorum. Eskisi gibi değilim, düzeldim, kendime çeki düzen verdim. Burada beni düzelten ağabeyime, ablama, çok teşekkür ederim. Ne muradı varsa versin, inşallah hep mutlu olurlar” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...