FIFA’nın Trabzonspor paylaşımına Demet Akalın’dan yorum gecikmedi

Düzenleyen:
FIFA’nın Trabzonspor paylaşımına Demet Akalın’dan yorum gecikmedi

MAGAZİN Haberleri

Süper Lig'de 64. sezonun şampiyonu Trabzonspor oldu. Bordo-mavili ekip, 1983-1984'ten sonra ilk kez 37 sezon sonra şampiyonluk kupasını kucakladı. Şampiyonluk sonrası FIFA’nın resmi Twitter hesabından Trabzonspor'un kutlama görüntüleri paylaşıldı. Görüntülerde Demet Akalın’ın şarkıları da yer alınca ünlü şarkıcıdan cevap gecikmedi. Akalın, Twitter’dan “Çağırsaydınız canlı okurdum” dedi.

Spor Toto Süper Lig'de uzun süredir şampiyonluk sevinci yaşayamayan Trabzonspor, 2021-2022 sezonunda bitime 3 hafta kala özlemine son verdi. 38 yıl sonra bu sevinci yaşayan bordo-mavili taraftarlar, sokakları karnaval havasına çevirdi. Şampiyonluk Türkiye’nin pek çok yerinde kutlanırken FIFA da Trabzonspor’un şampiyonluğuna dair bir paylaşım yaptı.

“ÇAĞIRSAYDINIZ CANLI OKURDUM”

Şampiyonluk kutlamaları dünya çapında ses getirirken, FIFA da Trabzonspor taraftarının büyük sevincinin videosunu Twitter'dan paylaştı. Kutlamalarda şarkıları çalınan Demet Akalın ise FIFA'nın paylaşımına sessiz kalamadı.

FIFA’nın Trabzonspor paylaşımına Demet Akalın’dan yorum gecikmediFIFA'nın Trabzonspor paylaşımına Demet Akalın'dan yorum

Paylaşıma cevabı gecikmeyen Akalın, "Waow FIFA paylaşmış. Çağırsaydınız canlı okurdum" dedi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...