Gigi ve Bella Hadid'in babası, Biden'a çıkıştı: Onları da avlayacağız

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gigi ve Bella Hadid'in babası, Biden'a çıkıştı: Onları da avlayacağız

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dünyaca ünlü Filistin kökenli ABD'li modeller Bella ve Gigi Hadid'in babası Mohamed Hadid, ABD Başkanı Joe Biden'ın yargılanacağını öne sürdü. Hadid "O da diğer Siyonist suçlularla birlikte mahkemede olacak. Nazileri yakaladıkları gibi onları da avlayacağız"

İsrail, 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılarda 30 bini aşkın Filistinliyi katletti. Katliama dünyadan tepkiler gelmeye devam ederken dünyaca ünlü modeller Bella ve Gigi Hadid'in babası Mohamed Hadid, ABD Başkanı Joe Biden'a sert çıktı.

"FİLİSTİN HALKINA AÇTIĞI BİR SAVAŞTIR"

Hadid, Instagram hesabından pazar günü yaptığı paylaşımda, ABD'nin Gazze savaşında İsrail'e verdiği desteği eleştirerek "Bu, Biden'ın Filistin halkına açtığı bir savaştır" ifadelerini kullandı.  ABD liderinin Gazze'deki soykırıma ortak olduğunu savunan Hadid, gönderisinde "O da diğer Siyonist suçlularla birlikte mahkemede olacak. Nazileri yakaladıkları gibi onları da avlayacağız" diye yazdı.

Gigi ve Bella Hadid'in babası, Biden'a çıkıştı: Onları da avlayacağız - 1. Resim

ÇALIŞMAYI DURDURMUŞLARDI

Bella Hadid de aynı ay yaptığı sosyal medya paylaşımında İsrail ordusunun Gazze'ye düzenlediği saldırıları eleştirmişti. Bunun ardından bazı markalar 27 yaşındaki modelle çalışmayı durdurmuştu.  28 yaşındaki kardeşi Gigi Hadid ise "İsrail'in çocukları savaş esiri olarak tutan tek ülke" olduğunu yazmış, daha sonra paylaşımı nedeniyle özür dilemişti.

Gigi ve Bella Hadid'in babası, Biden'a çıkıştı: Onları da avlayacağız - 2. Resim

Gigi ve Bella Hadid'in babası, Biden'a çıkıştı: Onları da avlayacağız - 3. Resim

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...