Gisele Bündchen’in büyük acısı… ‘Kahramanım’ dediği annesi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: People
- Güncelleme:
Gisele Bündchen’in büyük acısı… ‘Kahramanım’ dediği annesi hayatını kaybetti

Magazin Haberleri  / People

Dünyaca ünlü manken Gisele Bündchen’in kanser tedavisi gören 75 yaşındaki annesi Vania Nonnenmacher hayatını kaybetti.

Brezilyalı model Gisele Bündchen, anne acısıyla sarsıldı. Ailesine çok bağlı olduğu bilinen ünlü mankenin bir süredir kanserle mücadele eden annesi  Vania Nonnenmacher, 75 yaşında hayata veda etti.

Moinhos de Vento Hastanesi, Nonnenmacher'in Cuma günü hastaneye getirildiğini, Pazar günü ise kanserden öldüğünü doğrulayan bir açıklama yayınladı.

Gisele Bündchen’in büyük acısı… ‘Kahramanım’ dediği annesi hayatını kaybetti

6 KIZ ANNESİYDİ

Nonnenmacher, 43 yaşındaki süper modelin yanı sıra Bündchen'in ikiz Patricia ve kız kardeşleri Rafaela, Graziela, Gabriela ve Raquel olmak üzere beş kardeşinin de annesi.

Vanity Fair'e göre Nonnenmacher emekli bir banka memuruydu ve kızını Brezilya'nın Horizontina kasabasında ‘çalışkan bir orta sınıf aile’ olarak tanımladığı bir ortamda büyüttü.

Bündchen, Eylül ayında People dergisine verdiği röportajda hasta anne ve babasına bakma konusunda içini dökmüş ve şöyle konuşmuştu:

“Hayatımın her alanında çok şey yaşadım. Ne zaman yağmur yağsa, bardaktan boşanırcasına yağıyor gibi hissediyorum. Hayatın tüm farklı dönemeçlerinde yapabileceğimiz tek şey, çevremizde olup bitenleri göz önünde bulundurarak elimizden gelenin en iyisini yapmak.”

Gisele Bündchen’in büyük acısı… ‘Kahramanım’ dediği annesi hayatını kaybetti

“O BENİM KAHRAMANIM”

Bündchen daha önce de Tom Brady'den olan ilk çocuğu 14 yaşındaki Benjamin'i kucağına aldıktan kısa bir süre sonra, 2010 yılında yazdığı bir blog yazısında annesi hakkında şu satırları kaleme almıştı:

“Annemin biz altı kız çocuğu için her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığına tanık olarak büyüdüm. Annem tüm hayatını ailesine adadı ve bunu büyük bir zarafetle yaptı.  O benim kahramanım. Bir kadının ailenin çekirdeği olduğuna inanmamın nedeni o...”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: People
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...