Gizem Karaca’dan sert tepki: Normalleşme bu kadar kolay olamaz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gizem Karaca’dan sert tepki: Normalleşme bu kadar kolay olamaz

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Gizem Karaca, isim vermeden yaptığı paylaşımda bazı kişileri topa tuttu. Karaca, depremi unutup normalleşme adına yapılan paylaşımlara tepki gösterdi.

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki ağır yıkıma yol açtı. ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremler nedeniyle binlerce bina yerle bir oldu. Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'daki can kaybı 38 bini aştı.

Yaşanan felaketin ardından yaraları sarmak için ünlüler tek yürek oldu. Oyuncu Gizem Karaca da bölgeye giderek yardım ulaştırmak için var gücüyle çalıştı. 

ÖFKESİNİ DİLE GETİRDİ

3 milyon takipçiye sahip ünlü oyuncunun yaptığı son paylaşım dikkat çekti. Karaca, yaşananları çabuk unutup normalleşme çabalarıyla ilgili kızgınlığını şu sözlerle dile getirdi:

“Normalleşme ayağına bu kadar saçma, bu kadar rahat hikayeler paylaşamazsınız ya. Bu kadar kolay olamaz… Kimler neler yaşıyor, ne hayatlar tekrar kurulmaya çalışıyor. Ne yaralar sarılmaya çalışılıyor. Bir süre daha burayı onlar için verimli kullansak olmaz mı? Gerçekten çok mu zor; bir süre daha yediğinizi, içtiğiniz, kuaförde fönlü saçlarınızı, aynada kıyafetinizi, sporunuzu, oranızı buranızı göstermemeniz. 

Size hayran olan belki de binlerce insan var evlerinden çıkmak zorunda kalan ve senin o güzel hayatını takip eden. İyi mi hissettiriyor onlara manevi destek olmak varken böyle hızlıca normalleşmek. İşletmeleri bir noktada anlayabilirim ticaretine devam etmeli ama bu da yine daha hassas bir geçiş olmasa mı? Bunun bence bir adabı vardır. Bir süre lütfen dikkat edelim çok zor olmamalı. Benim düşüncem.”

Gizem Karaca’dan sert tepki: Normalleşme bu kadar kolay olamaz

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Adem17 Şubat 2023 22:33

Cok dogru ve hakli

Sonraki Haber Yükleniyor...