Gürgen Öz yeniden baba oluyor: Cinsiyet belli ama söylemem

Düzenleyen: / Kaynak: Snob Magazin
- Güncelleme:
Gürgen Öz yeniden baba oluyor: Cinsiyet belli ama söylemem

Magazin Haberleri  / Snob Magazin

2018 yılında Emily Mahringer ile nikah masasına oturan oyuncu Gürgen Öz, ikinci kez baba olacağının müjdesini verdi. Öz, güzel haberi “Cinsiyeti belli ama söylemem. Haziran ayında doğumumuz olacak inşallah” sözleriyle duyurdu.

‘Avrupa Yakası’ , ‘Aşka Sürgün’ , ‘Bay Yanlış’ gibi birçok projede yer alan Gürgen Öz, önceki gün katıldığı bir film galasında ikinci kez baba olacağını açıkladı.

Gürgen Öz, 2018 yılında Almanca öğretmenliği ve fotoğrafçılık yapan Emily Mahringer ile Danimarka’da dünya evine girmişti. Çift, 2019 yılında İda adını verdikleri bebeklerini kucaklarına aldı.

Gürgen Öz yeniden baba oluyor: Cinsiyet belli ama söylemem

DOĞUM HAZİRANDA

4 sene önce ilk bebeğini kucağına alan Öz, yeniden baba olacağını söyledi. Snob Magazin’de yer alan habere göre bir galaya katılan Öz, “Buradan ilk kez açıklıyorum, cinsiyeti belli ama söylemem. Haziran ayında doğumumuz olacak inşallah. Hiç böyle hayal etmemiştim bu günlerimi. Bir kardeş yapalım dedik ve oldu. Ben artık tamamen sinemada bu içeriklere bakıyorum” dedi.

“İÇİMDE KAPLAN VARDI, ŞİMDİ AYI YOGİ VAR”

Baba olduktan sonra değiştiğini söyleyen Öz, “Tamamen evcimen bir baba oldum ve ona dönüştüm. Babalık bana sakinlik kattı. Ben biraz hırçın bir bireydim. Sakinleştim ve kendime döndüm. Birçok şey önemini yitirdi. İçimde bir kaplan vardı şimdi de küçük bir ayı yogi var” diyerek gülümsedi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Snob Magazin
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...