Hadise'den kız istemede şaşırtan anlaşma

Düzenleyen:
Hadise'den kız istemede şaşırtan anlaşma

MAGAZİN Haberleri

İş adamı Mehmet Dinçerler ile dün nişanlanan şarkıcı Hadise, törene katılanlar ile bir anlaşma yaptı. Fotoğrafların sızdırılmaması için imza attıran Hadise detay ortaya çıkarsa tazminat alabilecek

Ünlü şarkıcı Hadise bir süredir birliktelik yaşadığı Mehmet Dinçerler ile ilk adımı attı. Dün yaşanan kız isteme töreni sonrası Hadise parmağına nişan yüzüğünü taktı. Babası Burhan Dinçerler, annesi Nezihe Dinçerler ve ablalarıyla birlikte Hadise'nin Göktürk'teki evine giden Mehmet Dinçerler, hiçbir detayı atlamadı.

Takvim'in haberine göre; Dinçerler, Hadise'yi Belçika'dan gelen annesi Gülnihal Açıkgöz'den istedi.

FOTOĞRAF YASAĞI KOYDU

Bu arada törenle ilgili her detayı büyük bir titizlikle hazırlatan güzel popçu, tüm çalışanlara da gizlilik anlaşması imzalattı.

Anlaşmaya göre; hiçbir çalışan çok merak edilen bu özel günle ilgili sosyal medyada kesinlikle fotoğraf paylaşmayacak ve hiçbir bilgiyi dışarı sızdırmayacak.

Bu kuralı ihlal eden olursa da Hadise, yüklü miktarda tazminat alma hakkını elinde bulunduracak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...