Hakan Sabancı’dan Hande Erçel’e özel kutlama… Paylaşıma beğeni yağdı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hakan Sabancı’dan Hande Erçel’e özel kutlama… Paylaşıma beğeni yağdı

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Oyuncu Hande Erçel ve Hakan Sabancı, yaşadıkları birliktelikle magazin gündeminden düşmüyor. Mutlu çiftten Sabancı, kız arkadaşı Erçel’in doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.

Rol aldığı dizilerle adından söz ettiren ve zaman zaman oyunculuğuyla eleştirilen Hande Erçel, bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile birlikte. İlişkileri mutlu bir şekilde devam eden çift, keyifli zamanlar geçiriyor.

30. YAŞINI KUTLADI

Şimdilerde FOX TV’de Bambaşka Biri dizisiyle izleyici karşısına çıkan Hande Erçel, yeni yaşına girdi. 30 yaşına basan Erçel’in doğum gününü erkek arkadaşı Hakan Sabancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. 

ROMANTİK KARE

Güzel oyuncuyla fotoğraf paylaşan Sabancı, Happy Birthday to my love (İyi ki doğdun aşkım) notunu düştü. İkilinin pozu sosyal medyayı salladı. Fotoğrafa kısa sürede onlarca beğeni ve yorum geldi. 

Hakan Sabancı’dan Hande Erçel’e özel kutlama… Paylaşıma beğeni yağdı

Sosyete dünyasında yaşadığı ilişkilerle adından söz ettiren Hakan Sabancı, Hande Erçel ile artık fotoğraf paylaşmaktan çekinmiyor. Sık sık yurt dışına tatile giden ikili, burada çektirdikleri karelere de sosyal medyadan yer veriyor. 

Öte yandan Hakan Sabancı’nın Hande Erçel’i bir düğünde ailesiyle tanıştırdığı da iddia edilmişti. Müstakbel kayınvalide Arzu Sabancı’nın gelini Erçel’e sıcak davrandığı ve ikilinin aynı düğünde karşılıklı dans ettiği öne sürülmüştü. 

İlişkileri dolu dizgin devam eden Hande Erçel ve Hakan Sabancı çiftinin ne zaman nikah masasına oturacağı ise merak konusu.  

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...