Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden müjdeli haber! Bebek geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden müjdeli haber! Bebek geliyor

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Geçtiğimiz yıl görkemli bir düğünle nikah masasına oturan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'dan güzel haber geldi. İddialara göre ünlü çift bebek bekliyor.

Geçen sene eylül ayında görkemli bir düğünle evlenen Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden güzel haber geldi. Ünlü çiftin bebek beklediği magazin gündemine oturdu. Başarılı oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy'un 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. 

ÜNLÜ OYUNCU 3 AYLIK HAMİLE 

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Yıldız Çağrı Atiksoy, bu sezonun sevilen dizilerinden Kuruluş Osman'da Malhun Hatun rolünü üstleniyor. Eşi Berk Oktay ise bu sene final yapan "Yasak Elma" dizisinde Çağatay karakterini oynuyordu. 

Geçtiğimiz sene dünyaevine giren ünlü çiftin evliliği herkes tarafından örnek gösteriliyordu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Şimdilerde ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman'da Malhun Hatun rolünü üstlenen başarılı oyuncu Atiksoy, 3 aylık hamile. Dizideki rolü devam eden oyuncunun sağlığı el verdiği müddetçe diziye devam edeceği konuşuluyor. 

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden müjdeli haber! Bebek geliyor

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...