Rihanna’dan güzel haber… İkinci bebeğini kucağına aldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rihanna’dan güzel haber… İkinci bebeğini kucağına aldı

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Rihanna, ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Bir oğlu bulunan Rihanna’nın ikinci bebeğinin kız olduğu öğrenildi.

Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır birlikte olan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna anne oldu. Çift, ikinci çocuklarını kucağına aldı.

Şarkıcı Rihanna, geçtiğimiz yıl ilk bebeğini beklediğinin müjdesini vermişti. 13 Mayıs 2022'de doğum yapan şarkıcı, oğlunu sağlıklı bir şekilde kucağına almıştı. Ünlü pop şarkıcısı milyonlarca hayranının merak ettiği bebeğinin ismini açıklamamış, yüzünü de aylar sonra ünlü bir dergiyle anlaşıp göstermişti.

Bebeğin adını uzun süre sonra paylaşan ikili, oğullarının isminin hip hop grubu Wu-Tang Clan'ın solisti RZA'dan geldiğini belirtmişti. ASAP Rocky ve Rihanna'nın oğlunun adı: RZA Athelston Mayers. 

Rihanna’dan güzel haber… İkinci bebeğini kucağına aldı

BİR DE KIZI OLDU

Rihanna, 12 Şubat'ta Super Bowl'un devre arası şovunda sahneye çıkmış ve ikinci hamile olduğunu açıklamıştı. Barbadoslu şarkıcı, 12 Şubat'ta ise Super Bowl devre arasındaki performansında hayranlarını şoke eden haberi vererek, ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu.

Ünlü şarkıcı, ikinci kez anne olmanın sevincini yaşadı. Bir oğlu bulunan Rihanna, bu kez kız bebek dünyaya getirdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...