Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Haluk Levent paylaştı: Acun Ilıcalı’dan deprem bölgesine büyük yardım

Haluk Levent paylaştı: Acun Ilıcalı’dan deprem bölgesine büyük yardım
Fotoğraf Başlığı Haluk Levent paylasti: Acun Ilicali’dan deprem bölgesine büyük yardim

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından tüm Türkiye’de yardım seferberliği başladı. Enkaz altındaki kurtarma çalışmaları devam ederken depremzedeler için bağışlar toplanmaya devam ediyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da afetzedeler için hareketi geçti. AHBAP’ın kurucusu Haluk Levent, Ilıcalı’nın bölgeye 100 tır içme suyu ve 5 milyonluk eşya yardımı yapacağını açıkladı.

Kaydet
a- | +A

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler; Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır gibi illerde şiddetli bir şekilde hissedildi. Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları sürerken, tüm Türkiye depremin yaralarını sarmak için seferber oldu. Ünlü isimler de afetzedeler için tek yürek oldu.

#r-947382#

Depremlerden etkilenenler için yardım toplayan AHBAP derneği kurucusu ve başkanı Haluk Levent, son olarak Acun Ilıcalı’dan gelen yardımı açıkladı. Levent, ünlü televizyoncunun bölgeye 100 tır içme suyu ve 5 milyonluk eşya yardımı yapacağını duyurdu.

“TEŞEKKÜRLER ACUN ILICALI”

Levent paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Acun Ilıcalı bölgeye 100 tır su gönderiyor yarından itibaren. Ayrıca 5 milyonluk eşya desteği ve satın alacağımız konteyner’ların içerisine eşya sözünü verdi. Teşekkürler."

Haluk Levent paylaştı: Acun Ilıcalı’dan deprem bölgesine büyük yardım
Başlık ResmiHaluk Levent paylaştı: Acun Ilıcalı’dan deprem bölgesine büyük yardım

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

#r-947477,947525#

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.