Hande Erçel’in paylaşımlarını görmek artık paralı… Aboneler aylık ücret ödeyecek

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hande Erçel’in paylaşımlarını görmek artık paralı… Aboneler aylık ücret ödeyecek

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Özel hayatıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren oyuncu Hande Erçel, Instagram’da ücretli abonelik sistemine geçiş yaptı. Erçel’in özel içeriklerini görmek isteyenler bundan böyle para ödeyecek.

FOX TV’de yayınlanan ‘Bambaşka Biri’ dizisinde Burak Deniz ile başrolü paylaşan Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. 

AYLIK BEDELİ 39.99 TL

Instagram hesabını aktif kullanan güzel oyuncu Hande Erçel, ‘abone ol’ özelliğini aktif etti. Sosyal medya hesabından abonelere özel paylaşım yapacak olan Erçel’in içeriklerini takip etmenin aylık bedeli ise 39.99 TL.

Ünlü oyuncu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ilgi görmeye devam ediyor. Sık sık paylaştığı pozlar ve videolarla takipçilerinin ilgisini çeken Erçel, sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuluyor. 

Erçel, 31 milyon takipçili Instagram hesabında set fotoğraflarından ev hallerine, çıktığı seyahatlerden erkek arkadaşı Hakan Sabancı ile çektirdiği karelere kadar her şeye yer veriyor.

Hakan Sabancı ile birlikteliğiyle çok konuşulan oyuncu, 15 saniyelik reklam iş birliklerinden kazandığı parayla da dudak uçuklatıyor.  Erçel paylaşım başına 350 bin TL alıyor.

Hande Erçel’in paylaşımlarını görmek artık paralı… Aboneler aylık ücret ödeyecek

ŞEYMA SUBAŞI DA ÜCRETLİ ABONELİK BAŞLATMIŞTI

Türkiye’de ilk ücretli abonelik sistemine geçiş yapan ünlü isimlerden biri Şeyma Subaşı olmuştu. Subaşı abonelik ücretini önce 69.99 TL olarak belirlemiş, daha sonra bu ücreti 119.99 TL’ye kadar çıkarmıştı. Kısa sürede binlerce abonesi olan fenomen ismin bu sistemden aylık 12 milyon TL kazandığı ileri sürülmüştü. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...