Hülya Koçyiğit’ten duygulandıran bayram mesajı: Yaralarımızı hep beraber saracağız

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler Türkiye'yi hüzne boğdu. Ramazan Bayramı mesajında depremi hatırlatan Hülya Koçyiğit, paylaştığı videoyla herkesi duygulandırdı.

Türkiye, 6 Şubat'ta deprem gerçeğiyle bir kez daha yüzleşti. Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle 50 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Ülkemiz bir yanı eksik Ramazanı Bayramı yaşıyor. 

“DİĞER BAYRAMLARA NAZARAN ÇOK BURUK”

Türk sinemasının unutulmaz ismi Hülya Koçyiğit, Ramazan Bayramı mesajı için sosyal medya hesabından duygulandıran paylaşımda bulundu. Yaşanan acıları ve hayatını kaybeden vatandaşları hatırlatan Koçyiğit, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bu bayram diğer bayramlara nazaran çok farklı, çok buruk. Yakın zamanda çok büyük acılar yaşadık ama biz büyük bir ülkeyiz. Çok güçlü bir milletiz. Yaralarımızı hep beraber saracağız buna inanıyorum. Bu mübarek bayramın tüm Müslüman alemine olduğu gibi benim ülkeme de huzur, bereket, sağlık getirmesini tüm kalbimle diliyorum. Bayramınız kutlu olsun.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...