İbrahim Tatlıses’ten Beren Gökyıldız’a tepki toplayan eleştiri! “Yanakların şişi inecek”

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İbrahim Tatlıses’ten Beren Gökyıldız’a tepki toplayan eleştiri! “Yanakların şişi inecek”

MAGAZİN Haberleri

İbrahim Tatlıses, ‘Yeşil Vadi'nin Kızı’ dizisinde başrolde yer alan oyuncu Beren Gökyıldız’a sosyal medyadan uyarı yaptı. Tatlıses’in uyarısı eleştiri oklarının hedefi oldu.

Sanatçı İbrahim Tatlıses, Show TV'nin yeni gündüz kuşağı dizisi Yeşil Vadi'nin Kızı’nda Melissa karakterini canlandıran oyuncu Beren Gökyıldız ile ilgili düşüncelerini sosyal medyada paylaştı. Tatlıses’in 13 yaşındaki oyuncuya yönelik eleştirisi tepki topladı.

“5-6 KİLO VERMESİ GEREK, YANAKLARIN ŞİŞİ DE İNECEK”

Oyunculuğuyla küçük yaştan itibaren seyircilerin gönlünde taht kuran Beren Gökyıldız, İbrahim Tatlıses'in gündeminde yer aldı. Kişisel Twitter hesabından paylaşım yapan Tatlıses, 13 yaşındaki oyuncu Beren Gökyıldız’ın kilolarını “5-6 kilo vermesi gerek. Kilo verince yanaklarının şişi de inecek. Ben kızımızı Ankara’da kebapçıda görmüştüm; inşallah kebaba düşkünlüğü sürmez” sözleriyle eleştirdi.

İbrahim Tatlıses’ten Beren Gökyıldız’a tepki toplayan eleştiri! “Yanakların şişi inecek”

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Bu eleştiriyi yerinde bulmayan sosyal medya kullanıcıları tepkilerini dile getirdi. Kullanıcılar “Torunu yaşında. Yersiz bir eleştiri olmuş, hatta hadsiz kaba” , “Henüz ergenliğin başında olan bir kız çocuğuna kilolusun demek psikolojik bir yıkımdır, ki bunu sosyal medyayadan yayınlamak daha büyük bir yıkım”, “Torunun yaşındaki çocuğun kilosu sana mı kaldı” , “Ergenlik çağında küçücük bir kız o, kilo da verir boyu da uzar… Gereksiz bir uyarı” şeklinde yorumlar yaptı. 

BEREN GÖKYILDIZ KİMDİR?

29 Eylül 2009'da İstanbul’da doğdu. Beren Gökyıldız, oyunculuk kariyerine çok küçük yaşlarında başladı ve izleyicilerin ilgisini çekti. Gökyıldız, oyunculuk kariyerine Fox TV'de yayımlanan Kocamın Ailesi dizisi ile başladı. Bu dizide Pelin Okay rolüne hayat verdi ve büyük bir ilgi topladı.

Küçük yaşlarda olmasına rağmen performansını başarıyla sergileyen oyuncu, daha sonra birçok dizide, filmde ve programda rol aldı.

BEREN GÖKYILDIZ DİZİLERİ

Kocamın Ailesi
Anne
Bizim Hikaye
Kızım
Mucize Doktor
Çocukluk
Yeşil Vadinin Kızı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...