Yüzü şişen Serdar Ortaç sağlık sorununu paylaştı, tedavi yöntemi herkesi şoke etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yüzü şişen Serdar Ortaç sağlık sorununu paylaştı, tedavi yöntemi herkesi şoke etti

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medya hesabından canlı yayın açan Serdar Ortaç’ın yüzündeki şişliğin sebebi merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı, yaşadığı sağlık problemini takipçileriyle paylaştı.

Instagram ve Tiktok hesabında binlerce takipçisi bulunan Serdar Ortaç, yaşadığı sorunla gündeme geldi. Suratındaki değişim hemen fark edilen Ortaç, sebebini ilk kez açıkladı.

2.8 milyon takipçili Instagram hesabından sürekli canlı yayın açan ünlü popçu, takipçileriyle dertleşmeye devam ediyor. Dün akşam yaptığı canlı yayında ünlü şarkıcının yüzündeki değişim, sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı.

Takipçileri, yüzündeki şişlik hemen fark edilen ünlü isme “Geçmiş olsun” dileklerini iletti.

“İĞNE SOKTUM APSEYE”

"Dişim geçmedi, acayip şişiyor hala" diyen Serdar Ortaç'ın, duyduğu ağrı nedeniyle yaptığı hareket ise takipçilerini şoke etti. Diş ağrısı yoğun şekilde yaşadığını belirten ve acısının dayanılmaz bir hale geldiğini vurgulayan Ortaç, "İğne soktum apseye. Bildiğin dikiş iğnesi" ifadesini kullandı. Hayranları ünlü şarkıcının bu sözleri sonrası şaştı kaldı.

Yüzü şişen Serdar Ortaç sağlık sorununu paylaştı, tedavi yöntemi herkesi şoke etti

“BENİM CANIM ÇIKMIŞ”

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz gün açtığı canlı yayında ise yeni şarkısı Pare Pare’nin çıkış tarihini açıkladı. Pek heyecanlı olmadığı gözlenen Ortaç’ın "Çıksa ne olur, çıkmasa ne olur? Benim canım çıkmış" sözleri duyanları şaşkına çevirdi.

Ünlü şarkıcı, canlı yayında yöneltilen bir soru üzerine ise "Yok çok mutluyum" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...