Jodie Foster, Z kuşağını 'sinir bozucu' buluyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Jodie Foster, Z kuşağını 'sinir bozucu' buluyor

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Oyuncu Jodie Foster, z kuşağındakileri anlamakta güçlük çektiğini ve onlarla birlikte çalışmanın 'gerçekten sinir bozucu' olduğunu söyledi.

MEHMET EMİN ARVAS - Oscar ödüllü oyuncu Jodie Foster da Z kuşağından dertli. Guardian gazetesine mülakat veren Foster, bu kuşaktakileri anlamakta güçlük çektiğini, onlarla birlikte çalışmanın “gerçekten sinir bozucu” olduğunu söyledi.

Oyunculuğa çocuk yıldız olarak başlayan ve parlak bir kariyere sahip olan Foster “Mesela ‘Bugün kendimi iyi hissetmiyorum, işe geç geleceğim’ diyorlar” sözleriyle genç oyuncular hakkındaki şaşkınlığını ifade etti. Ünlü aktris, mail’lerde yaptıkları gramer ve yazım hataları konusunda kendilerini uyardıklarında ise “Buna niye dikkat edeyim? Bu bir tür sınırlama değil mi?” cevabını aldıklarından yakındı.

Z kuşağındaki Bella Ramsey (20) isimli yıldızı ise “özgün bir aktris” diyerek metheden Foster, her şeye rağmen genç oyunculara yardım etmeye çalıştığını dile getirdi.

Z kuşağı terimi genellikle 1990’ların sonu ve 2000’lerin başında doğanları tanımlamak için kullanılıyor.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...