Kadir Ezildi’yi yıkan ölüm… Bir yıl arayla acı tesadüfü yaşadı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kadir Ezildi’yi yıkan ölüm… Bir yıl arayla acı tesadüfü yaşadı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fox TV’de yayınlanan ‘En Hamarat Benim’ sunucusu Kadir Ezildi’nin dedesi hayatını kaybetti. Geçen sene ocak ayında anneannesini kaybeden isim, bir yıl sonra dedesinin ölümü ile sarsıldı.

Ünlü sunucu Kadir Ezildi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Sosyal medyada üç milyondan fazla takipçisi bulunan fenomen isim, anneannesinden sonra dedesini de ocak ayında kaybetti. 

DEDESİ VEFAT ETTİ

Dedesinin ölüm haberini sosyal medya hesabından paylaşan Ezildi, şu ifadeleri kullandı: 

“Dedemiz İsmet Kaplan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Maltepe Mimar Sinan Camii’nden kaldırılacaktır.”

Kadir Ezildi’yi yıkan ölüm… Bir yıl arayla acı tesadüfü yaşadı

Sunucu ve fenomen Kadir Ezildi’nin anneannesi Gülhanım Kaplan, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmişti. Ezildi çok sevdiği anneannesinin vefat haberini verirken, “Hayatımın anlamını yitirdim. Bacım, arkadaşım, annem, sırdaşım gitti. Gözümün ışığı söndü” demişti.

Ezildi’nin dedesi İsmet Kaplan’ın da kalp krizi nedeniyle vefat ettiği iddia ediliyor.

Kadir Ezildi’yi yıkan ölüm… Bir yıl arayla acı tesadüfü yaşadı

Kadir Ezildi, 24 yaşında. Özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Ezildi, katıldığı ‘Temizlik Avcıları’ televizyon programı ile adını geniş kitlelere duyurdu ve insanların sevgisini kazandı. Temizlik konusundaki takıntılarıyla bilinen isim, esprili üslubu ile ‘@kadir_ezildi’ isimli Instagram hesabından paylaşımlar yapıyor. 

Düzen konusunda da çok takıntılı olduğu bilinen fenomen, kazandığı paranın çoğunu ev dekorasyonu ve temizlik malzemelerine harcıyor. Ezildi, hafta içi her gün 13.30’da Fox TV’de yayınlanan ‘En Hamarat Benim’ adlı programı sunuyor.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...