Kanserle mücadele eden Armağan Çağlayan, ‘İki kişi beni çok üzdü’ diyerek isim verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kanserle mücadele eden Armağan Çağlayan, ‘İki kişi beni çok üzdü’ diyerek isim verdi

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medyadan yaptığı açıklamayla akciğerinde bir kitle tespit edildiğini açıklayan ve kanserle mücadele eden Armağan Çağlayan, bu süreçte kendisini aramayan iki ünlü şarkıcıya sitem etti. Twitter’dan peş peşe açıklamalar yapan Çağlayan “Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri” dedi.

Yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, sağlık durumuyla ilgili üzen gelişmeyi duyurmuş, akciğer kanserine yakalandığını paylaşmıştı. Çağlayan, bu ayın başında 4,5 saatlik bir operasyon geçirmiş ve akciğerindeki kitle alınmıştı. Tedavisi devam eden ünlü televizyoncu, dün yaptığı paylaşımla bu süreçte kendisini aramayan kişilere kırgın olduğunun altını çizdi.

“İKİ KİŞİNİN ARAMAMASI BENİ ÇOK ÜZDÜ”

Geçtiğimiz günlerde Youtube kanalı için artık içerik üretmeyeceğini belirten Armağan Çağlayan, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Şimdi saçma sapan kaprislerimle bir dakikanızı alacağım. Hastalığım sırasında o kadar çok arayan soran yazan oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu sitem değil” ifadelerini kullandı.

“KENDİ SINIRLARIMI ÇİZMEK İÇİN KENDİME BİR UYARI”

Kırıldığını belirten Çağlayan sözlerini “Sitem etmeye hakkım yok zaten. Bu sadece, kendi sınırlarımı daha iyi çizmek için kendime bir uyarı. Hepimize minnettarım. Sonsuza dek... En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen! İnsan kırılıyor” şeklinde sürdürdü.

https://twitter.com/Armagan_caglaya/status/1608548531710857218


 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...