Kara Sevda izleyenleri şaşırtacak

Kara Sevda izleyenleri şaşırtacak

MAGAZİN Haberleri

Başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı Kara Sevda'nın ilk bölümünde ekrana gelecek su altı sahneleri izleyenleri şaşırtacak

14 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'da ekrana gelecek ilk bölümde; Özçivit ve Atagül'ün canlandırdığı Kemal ve Nihan karakterlerinin su altında geçen sahneleri dikkat çekecek.


ÇEKİMLER PROFESYONEL EKİP EŞLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ!
Kara Sevda'nın 16 saatte tamamlanan nefes kesecek su altı sahneleri için oyuncular toplam 8 saat su altında kaldı. İki ayrı farklı sahnenin zorlu çekimlerinin ön hazırlığında ağırlıklı olarak nefes egzersizliği eğitimi alan oyuncular adeta profesyonel dalgıçları aratmadı. Dizinin ilk bölümünde ekrana gelecek özel sahnelerin çekimi profesyonel dalgıçlar eşliğinde gerçekleştirildi. Kara Sevda prodüksiyon ekibinin büyük bir titizlikle hazırlandığı çekimler; 3 güvenlik dalgıcı, 2 kameraman dalgıç, 1 fotoğraf dalgıcı ve eğitmenler ile birlikte gerçekleştirildi.


Yönetmenliğini Hilal Saral'ın, senaristliğini Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün üstlendiği Kara Sevda'da birbirinden çok farklı hayatlar yaşayan Kemal ve Nihan'ın mkansızlıklarla dolu hikayesi ekrana gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...